22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: OI ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: OI ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ

-

Mια εβδομάδα περίπου μετά τη γέννησή του πρώτου της παιδιού, η Χριστιάνα Θεοδώρου φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύντροφό της Σπύρο Χρήστου και την νεογέννητη κόρη της στο σαλόνι του σπιτιού τους. Ποζάροντας στο φακό του επαγγελματία φωτογράφου Γιώργου Βασιλείου, το ζευγάρι ζει την πρώτη του εμπειρία ως γονείς και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύντροφό της σε χαλαρή διάθεση φορώντας πυτζάμες που πάνω τους γράφει “μαμά” και “μπαμπάς , δημοσίευσε τις υπέροχες φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό. Η ίδια πάντως ζει το δικό της ουράνιο τόξο που ήρθε και φώτισε την ζωή της.

«Τhinking: Το δικό μου ουράνιο τόξο ήρθε και έφερε φως στη ζωή μας… Και από εκείνη τη μέρα μας έμαθες τι θα πει ΖΩΗ και ουσιαστική ΑΓΑΠΗ… Εσύ μας έκανες να ανυπομονούμε για το τώρα, το μετά και το αύριο… Εσύ μας έμαθες ήδη τόσα πολλά…!!! Μικρό μου θαυματακι!!! Εσύ είσαι η ΜΑΓΕΊΑ στη ζωή μας!!! Ευχαριστούμε πολύ…Γιώργο Βασιλείου που μέσα σε κάθε φωτογραφία κατάφερες να αποτυπώσεις όλα όσα νιώθουμε!!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: