ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «ΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Αδιανόητη, φαίνεται της Χριστιάνας Αρτεμίου, απόφαση δικαστηρίου που επέβαλλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών σε 24χρονο που αποπειράθηκε να σκοτώσει έγκυο σύντροφό του με κυνηγετικό όπλο, γιατί είχε παράλληλη σχέση.

Η ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και σεναριογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απόκομμα εφημερίδας που αναγραφόταν ότι το κακουργιοδικείο έκρινε τον 24χρονο με επιείκεια, αφού έλαβε υπόψη το γεγονός ότι είχε μάθει πως η γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση, είχε παράλληλη σχέση με άλλον.

«Δυόμισι χρόνια φυλάκιση για απόπειρα φόνου με κυνηγετικό. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το θύμα “έφταιγε” επειδή είχε παράλληλη σχέση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστιάνα προσθέτοντας ότι «αυτή η χώρα δεν παύει να μας απογοητεύει και να μας θλίβει. Άδικος δικαστής μολυσμένη συνείδηση».

Hot this week

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Η φωνή που με μεγάλωσε — και το «ίσως μια άλλη φορά» που έμεινε για πάντα

Από μικρό παιδί άκουγα τη Μαρινέλλα, ακόμα κι αν...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ: Τρεις μητέρες καταθέτουν τη δική τους αλήθεια στη «Φωνή της Μητέρας»

Τρεις γυναίκες που βίωσαν την απώλεια των παιδιών τους...

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξη μόνο στο ημερολόγιο – βροχές και καταιγίδες επιμένουν

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο καιρός στην Κύπρος θυμίζει...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξη μόνο στο ημερολόγιο – βροχές και καταιγίδες επιμένουν

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο καιρός στην Κύπρος θυμίζει...

ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΟΚΕΔΑΡΑ: Οι κάτοικοι έτρεξαν να τα φροντίσουν

Μια μικρή αλλά συγκινητική κοινότητα αναλαμβάνει δράση για τα...

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Άμεσος καθαρισμός και παρεμβάσεις για την ανακύκλωση-(Βίντεο)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοκκινοτριμιθιάς, μετά...

Related Articles

Popular Categories