ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «ΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Αδιανόητη, φαίνεται της Χριστιάνας Αρτεμίου, απόφαση δικαστηρίου που επέβαλλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών σε 24χρονο που αποπειράθηκε να σκοτώσει έγκυο σύντροφό του με κυνηγετικό όπλο, γιατί είχε παράλληλη σχέση.

Η ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και σεναριογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απόκομμα εφημερίδας που αναγραφόταν ότι το κακουργιοδικείο έκρινε τον 24χρονο με επιείκεια, αφού έλαβε υπόψη το γεγονός ότι είχε μάθει πως η γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση, είχε παράλληλη σχέση με άλλον.

«Δυόμισι χρόνια φυλάκιση για απόπειρα φόνου με κυνηγετικό. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το θύμα “έφταιγε” επειδή είχε παράλληλη σχέση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστιάνα προσθέτοντας ότι «αυτή η χώρα δεν παύει να μας απογοητεύει και να μας θλίβει. Άδικος δικαστής μολυσμένη συνείδηση».

Hot this week

ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΑ 17: Τι ισχύει σήμερα στην Ευρώπη και τι αλλάζει στην Κύπρο από το 2028

Η οδήγηση από την ηλικία των 17 ετών δεν...

4ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: 7 μέρες στο «Δωμάτιο 1» – Τα ερωτήματα παραμένουν, η οικογένεια ζητά πλήρη δικαίωση

Η ιστορία του 4χρονου Μάριου έχει συγκλονίσει την Κύπρο....

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας παρουσιάζει το πιο ατμοσφαιρικό θερινό σινεμά του καλοκαιριού

Τέσσερις μαγικές βραδιές κινηματογράφου δίπλα στη θάλασσα, από τις...

BEONIX x Wet Glam: Η απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής στο City of Dreams Mediterranean

Για πρώτη φορά, το BEONIX Festival και τα Wet...

Topics

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας παρουσιάζει το πιο ατμοσφαιρικό θερινό σινεμά του καλοκαιριού

Τέσσερις μαγικές βραδιές κινηματογράφου δίπλα στη θάλασσα, από τις...

Related Articles

Popular Categories