ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «ΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Αδιανόητη, φαίνεται της Χριστιάνας Αρτεμίου, απόφαση δικαστηρίου που επέβαλλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών σε 24χρονο που αποπειράθηκε να σκοτώσει έγκυο σύντροφό του με κυνηγετικό όπλο, γιατί είχε παράλληλη σχέση.

Η ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και σεναριογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απόκομμα εφημερίδας που αναγραφόταν ότι το κακουργιοδικείο έκρινε τον 24χρονο με επιείκεια, αφού έλαβε υπόψη το γεγονός ότι είχε μάθει πως η γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση, είχε παράλληλη σχέση με άλλον.

«Δυόμισι χρόνια φυλάκιση για απόπειρα φόνου με κυνηγετικό. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το θύμα “έφταιγε” επειδή είχε παράλληλη σχέση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστιάνα προσθέτοντας ότι «αυτή η χώρα δεν παύει να μας απογοητεύει και να μας θλίβει. Άδικος δικαστής μολυσμένη συνείδηση».

Hot this week

EUROVISION: Νέοι κανόνες για τη διοργάνωση – Τι ισχύει αν κερδίσει χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο

Νέα δεδομένα στη Eurovision φέρνουν οι αλλαγές στους κανονισμούς...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αύριο η κρίσιμη επέμβαση στο Λονδίνο – Έκκληση για προσευχή και στήριξη

Στο Λονδίνο βρίσκεται η Έλενα Αντωνιάδου, η οποία αύριο...

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ: Το σπάνιο θέαμα του Αυγούστου – Η Κύπρος δεν θα δει το φαινόμενο, δείτε το live

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αστρονομικά φαινόμενα του 2026...

Topics

EUROVISION: Νέοι κανόνες για τη διοργάνωση – Τι ισχύει αν κερδίσει χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο

Νέα δεδομένα στη Eurovision φέρνουν οι αλλαγές στους κανονισμούς...

ΤΟΥΡΚΙΑ: Επιχείρηση… ύψους για μια κατσίκα – Πυροσβέστης κατέβηκε με σχοινιά για να τη σώσει-(Βίντεο)

Μια ασυνήθιστη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν μια...

Related Articles

Popular Categories