ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «ΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Αδιανόητη, φαίνεται της Χριστιάνας Αρτεμίου, απόφαση δικαστηρίου που επέβαλλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών σε 24χρονο που αποπειράθηκε να σκοτώσει έγκυο σύντροφό του με κυνηγετικό όπλο, γιατί είχε παράλληλη σχέση.

Η ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και σεναριογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απόκομμα εφημερίδας που αναγραφόταν ότι το κακουργιοδικείο έκρινε τον 24χρονο με επιείκεια, αφού έλαβε υπόψη το γεγονός ότι είχε μάθει πως η γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση, είχε παράλληλη σχέση με άλλον.

«Δυόμισι χρόνια φυλάκιση για απόπειρα φόνου με κυνηγετικό. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το θύμα “έφταιγε” επειδή είχε παράλληλη σχέση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστιάνα προσθέτοντας ότι «αυτή η χώρα δεν παύει να μας απογοητεύει και να μας θλίβει. Άδικος δικαστής μολυσμένη συνείδηση».

Hot this week

ΑΡΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ: Στάχτη το εξοχικό του Τάσου Χαλκιά στο Πόρτο Γερμενό – «Όλα έγιναν στάχτη σε μια νύχτα»

Ολοσχερώς καταστράφηκε το εξοχικό σπίτι του ηθοποιού Τάσου Χαλκιά...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ύποπτες κινήσεις για εμπρησμούς – Εντατικοποιούνται οι περιπολίες Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά τις...

Topics

ΑΡΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ: Στάχτη το εξοχικό του Τάσου Χαλκιά στο Πόρτο Γερμενό – «Όλα έγιναν στάχτη σε μια νύχτα»

Ολοσχερώς καταστράφηκε το εξοχικό σπίτι του ηθοποιού Τάσου Χαλκιά...

ΚΥΠΡΟΣ: 56 παραλίες για ΑμεΑ στον κατάλογο – Είναι όμως πραγματικά προσβάσιμες;

Για πολλούς ανθρώπους η καλοκαιρινή βουτιά στη θάλασσα είναι...

ΘΕΟΥΤΑ: Πλωτό φράγμα στα σύνορα με το Μαρόκο μετά την κρίση που άφησε πίσω της 67 νεκρούς- (Βίντεο)

 Η Ισπανία προχώρησε στην εγκατάσταση πλωτού φράγματος μήκους 500...

Related Articles

Popular Categories