ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «ΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Αδιανόητη, φαίνεται της Χριστιάνας Αρτεμίου, απόφαση δικαστηρίου που επέβαλλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών σε 24χρονο που αποπειράθηκε να σκοτώσει έγκυο σύντροφό του με κυνηγετικό όπλο, γιατί είχε παράλληλη σχέση.

Η ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και σεναριογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απόκομμα εφημερίδας που αναγραφόταν ότι το κακουργιοδικείο έκρινε τον 24χρονο με επιείκεια, αφού έλαβε υπόψη το γεγονός ότι είχε μάθει πως η γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση, είχε παράλληλη σχέση με άλλον.

«Δυόμισι χρόνια φυλάκιση για απόπειρα φόνου με κυνηγετικό. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το θύμα “έφταιγε” επειδή είχε παράλληλη σχέση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστιάνα προσθέτοντας ότι «αυτή η χώρα δεν παύει να μας απογοητεύει και να μας θλίβει. Άδικος δικαστής μολυσμένη συνείδηση».

Hot this week

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ: Γιατί «διαλέγουν» συγκεκριμένους ανθρώπους – Το απίστευτο περιστατικό μέσα σε αεροπλάνο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της Ryanair από...

ΘΕΑΤΡΟ VERSUS: Ζητά εξηγήσεις για τον αποκλεισμό του από το πρόγραμμα Πολιτιστικής Αποκέντρωσης

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό της πρότασής...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε γυναίκα οδηγό λεωφορείου μόλις επιβιβάστηκε – Επιβάτες τον ακινητοποίησαν

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε λεωφορείο...

VIDEO: Μεθυσμένος ειδικός αστυφύλακας προκάλεσε το τροχαίο με τρία οχήματα έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε γυναίκα οδηγό λεωφορείου μόλις επιβιβάστηκε – Επιβάτες τον ακινητοποίησαν

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε λεωφορείο...

Related Articles

Popular Categories