ΧΑΡΙ-ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ BBC ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΛΙΜΠΕΤ

Σε νέα δικαστική διαμάχη φαίνεται πως θα εμπλακεί ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αυτή τη φορά είναι εναντίον του BBC.

Το τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε  επικαλούμενο πηγή του παλατιού, ότι το πρώην βασιλικό ζευγάρι δεν πήρε άδεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ να ονομάσει τη νεογέννητη κόρη τους Λίλιμπετ. Ο βασιλικός ρεπόρτερ του BBC Τζόνι Ντάιμοντ (Jonny Dymond) ανέφερε στην εκπομπή «Today» του Radio 4 ότι δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη της βασίλισσας σχετικά με την απόφαση του εγγονιού της να ονομάσει το δεύτερο παιδί του με το δικό της υποκοριστικό.

«Η πηγή του Παλατιού λέει στο BBC ότι η βασίλισσα δεν ρωτήθηκε από τον Χάρι και την Μέγκαν για τη χρήση του υποκοριστικού στο παιδί τους. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Χάρι είχε ζητήσει την άδεια από τη βασίλισσα να ονομάσει τη νεογέννητη κόρη τους Λίλιμπετ, αλλά η πηγή του Παλατιού λέει ότι η βασίλισσα δεν ρωτήθηκε ποτέ», είπε ο Ντάιμοντ. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ότι το πρώτο τηλεφώνημα που έκαναν μετά τη γέννηση της κόρης τους ήταν στη βασίλισσα και ότι είχε δώσει την ευχή της να χρησιμοποιηθεί το υποκοριστικό που είχε όταν ήταν παιδί στη δισέγγονή της.

Μάλιστα το Page Six υποστηρίζει ότι πηγές κοντά στο πρώην βασιλικό ζευγάρι επιμένουν πως ο Χάρι κάλεσε τη γιαγιά του και πήρε την έγκρισή της. Και για το λόγο αυτό οι Σάσεξ έδωσαν οδηγίες στους δικηγόρους τους να αναλάβουν δράση κατά των αναφορών του BBC.

«Ο δούκας μίλησε με την οικογένειά του πριν από την ανακοίνωση, στην πραγματικότητα η γιαγιά του ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας που κάλεσε. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, μοιράστηκε την επιθυμία τους να ονομάσουν την κόρη τους Λίλιμπετ προς τιμήν της. Αν δεν ήταν θετική σ’ αυτό, δεν θα χρησιμοποιούσαν το όνομα», είπε η πηγή στο Page Six σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Hot this week

ΣΤΕΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥ: Η κρεοπώλης που στηρίζει τους κτηνοτρόφους και έγινε γνωστή από τα βίντεο της στο διαδίκτυο-(Βίντεο)

Η Στέλλα Πέτρου, επαγγελματίας κρεοπώλης, έχει γίνει ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη...

ΔΗΣΥ: Ψευδής φωτογραφία στο διαδίκτυο – Αντίδραση και διευκρινίσεις για παραπληροφόρηση

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε άμεση αντίδραση...

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ: Τέλος στη διαγραφή πλεονάσματος ενέργειας – Τι αλλάζει για τα νοικοκυριά μετά την απόφαση της Βουλής

Στο προηγούμενο διάστημα, αρκετοί πολίτες που είχαν επενδύσει σε...

Topics

ΣΤΕΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥ: Η κρεοπώλης που στηρίζει τους κτηνοτρόφους και έγινε γνωστή από τα βίντεο της στο διαδίκτυο-(Βίντεο)

Η Στέλλα Πέτρου, επαγγελματίας κρεοπώλης, έχει γίνει ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη...

ΔΗΣΥ: Ψευδής φωτογραφία στο διαδίκτυο – Αντίδραση και διευκρινίσεις για παραπληροφόρηση

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε άμεση αντίδραση...

ΕΕ: Εγκρίθηκε το δάνειο 90 δισ. στην Ουκρανία – Tι δήλωσε ο Μάκης Κεραυνός

Η Ευρωπαϊκή Ένωση άναψε και επίσημα το «πράσινο φως»...

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2026: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές – Ποιοι πληρώνονται αυτόματα χωρίς αίτηση

Αυτόματα και χωρίς ταλαιπωρία θα συνεχιστεί για χιλιάδες οικογένειες...

Related Articles

Popular Categories