Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
5.8 C
Cyprus

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ: Aφιερωμένο στον μικρό Σάββα –Παρουσιαστές η Χριστίνα Δημητρίου και Μάριο Πρίαμο-Όλα τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό

- Advertisement -

Φεστιβάλ αγάπης αφιερωμένο στον μικρό Σάββα θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στο «Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου» με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες.

Το τριήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16 και Δευτέρα 17 Οκτωβρίου με παρουσιαστές την πρέσβειρα Φωτός της εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου και αντιπρόεδρο του κέντρου ΑΜΕΑ, Χριστίνα Δημητρίου και τον Μάριο Πρίαμο. Την μουσική βραδιά του Φεστιβάλ θα πλαισιώσουν με την παραδοσιακή βραδιά το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 17.30 ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ και η Άντρη Καραντώνη ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει ρίψη αλεξιπτωτιστών, κατάρριψη ρεκόρ Γκίνες από τον Ντίνο Κκαντή στο χώρο των ποτηριών.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου όπου θα είναι η τελετή λήξης του Φεστιβάλ, δρομείς θα καταφθάσουν από το Σταυροβούνι και τάφο του Αγίου Λαζάρου στο Περιβάλι καθώς και ποδηλάτες από ολόκληρη την Κύπρο. Θα διεξαχθούν εισφορές και δημοπρασία αλλά και καλλιτεχνική βραδιά με τους Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Λούκα Γιώρκα και άλλους καταξιωμένους Κύπριους καλλιτέχνες. Αξιοσημείωτο ότι όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου, στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και στους «Μικρούς Ήρωες».

Σε πρόσφατη διάσκεψη Τύπου που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα παρευρέθηκε η μητέρα του μικρού Σάββα κα Άντρη Χατζιημπέη, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κιτίου κ.κ Νεκταρίου, ο  αντιδήμαρχος Δήμου Λάρνακας κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης, ο δήμαρχος Δρομολαξιάς κ. Κύπρος Ανδρονίκου, η πρόεδρος κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου κα Γιολάντα  Ζαχαρίου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, ο εκπρόσωπος Υπουργού Παιδείας Δρ. Ανδρέας Σοφόκλης, και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της Κύπρου.

Ο επιστάτης Του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κ. Λάζαρος Φιλίππου επισήμανε ότι η όλη διοργάνωση του φιλανθρωπικού φεστιβάλ γίνεται ως ένδειξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Ειδικότερα ο σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση κοινωφελών Ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται κοινωνικά προσφέροντας υπηρεσίες φροντίδας, εκπαίδευσης και υγείας προς τον συνάνθρωπο.

Όπως έχει αναφέρει ο κ. Φιλίππου για τη φετινή χρονιά όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και για παιδιά με καρκίνο. Την παρουσίαση και συντονισμό της διάσκεψης τύπου ανέλαβε η Πρέσβειρα του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κα Χριστίνα Δημητρίου.

Hot this week

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Γιατί ακυρώθηκε η έκθεση «Antisystemic Art»- Προϊόν κολάζ η ανάρτηση των έργων του

Η έκθεση «Antisystemic Art» του εικαστικού Γιώργου Γαβριήλ στη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

Topics

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

14ΧΡΟΝΗ: Aπουσιάζει από το σπίτι της εδώ και πέντε ημέρες-Μήπως την έχετε δει;

Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 14χρονης Κωνσταντίνας Αδαμίδου,...

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

Related Articles

Popular Categories