ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΡΑΣ: Tα νέα στοιχεία της Αστυνομίας όσο αφορά τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Νέα στοιχεία από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας προέκυψαν αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA, οι αστυνομικοί εστιάζουν την έρευνα στον τρίτο θάνατο, αυτόν της Τζωρτζίνας και μόνο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Για το λόγο αυτό δεν έχει δοθεί απάντηση τι έγινε με την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Ίριδας, του 7 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, οι συνθήκες θανάτου και το συνολικό ιατρικό ιστορικό της Τζωρτζίνας εκτιμούν ότι αν εξεταστεί ενδελεχώς θα φωτίσει τι έχει συμβεί και στα άλλα δύο παιδιά» πρόσθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση οι γιατροί από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, ενώ έχουν εξεταστεί οι γιατροί που έκαναν τους γενετικούς ελέγχους και έβαλαν το απινιδωτή και τον βηματοδότη από το Ωνάσειο. Πλέον η έρευνα «πάει» στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί θα υποβάλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γιατρούς του Καραμανδάνειου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει σαφής κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις από τη μέχρι τώρα εξέταση των στοιχείων.

«Μίλησαν» οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις σε ζωτικά όργανα -κυρίως την καρδιά- της Τζωρτζίνας «και αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα στην καρδιά που να εξηγεί ανακοπές ή οτιδήποτε άλλο».

«Αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι πορευόμαστε σε αυτό που έχουμε ήδη αντιληφθεί, ότι η Τζωρτζίνα όπως φαίνεται δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά, το οποίο να εξηγεί ανακοπές, ή που να εξηγεί οτιδήποτε άλλο. Αυτό είχε φανεί και από αυτό που είπαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ότι δηλαδή αν το κοριτσάκι είχε πρόβλημα στην καρδιά, που το εμφάνισε εν μέσω της διένεξης του ζευγαριού, θα είχε φανεί γιατί δεν θα άντεχε αυτό το ΚΑΡΠΑ για 50 λεπτά».

Πηγή: in.gr

Hot this week

TGI FRIDAYS: 30 χρόνια στην Κύπρο με 2.000 καλεσμένους και την Ελένη Φουρέιρα-Ποιους είδαμε

Τρεις δεκαετίες παρουσίας στην Κύπρο συμπλήρωσαν τα TGI Fridays,...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Τι κρύβει το ιατρείο – Στο μικροσκόπιο τα μηχανήματα και οι κρίσιμες ώρες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες κάτω...

ΠΡΟΣΟΧΗ: «Αστυνομικοί» τηλεφωνούν σε πολίτες και ζητούν τραπεζικά στοιχεία-Νέο είδος απάτης

Νέα μορφή τηλεφωνικής απάτης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο,...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Συνελήφθησαν δύο γιατροί – Στο επίκεντρο η νεκροψία και τα ευρήματα της έρευνας

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου...

Topics

TGI FRIDAYS: 30 χρόνια στην Κύπρο με 2.000 καλεσμένους και την Ελένη Φουρέιρα-Ποιους είδαμε

Τρεις δεκαετίες παρουσίας στην Κύπρο συμπλήρωσαν τα TGI Fridays,...

ΠΡΟΣΟΧΗ: «Αστυνομικοί» τηλεφωνούν σε πολίτες και ζητούν τραπεζικά στοιχεία-Νέο είδος απάτης

Νέα μορφή τηλεφωνικής απάτης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο,...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Συνελήφθησαν δύο γιατροί – Στο επίκεντρο η νεκροψία και τα ευρήματα της έρευνας

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου...

ΑΘΑΛΑΣΣΑ: Επτά άτομα με αυτισμό στο ψυχιατρείο – Ανάμεσά τους δύο ανήλικα παιδιά

Επτά άτομα με αυτισμό νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας,...

Related Articles

Popular Categories