ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Σκοτώθηκε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης ήταν ο αναβάτης της μοτοσικλέτας, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι.

Όπως έγινε γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες, η μεγάλου κυβισμού μηχανή επιχείρησε να κάνει προσπέραση και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου ερχόταν το άσπρο βαν. Στη συνέχεια ο μοτοσικλετιστής έκανε ελιγμό για να το αποφύγει, αλλά χτύπησε στο πίσω μέρος του βαν και μετά προσέκρουσε μετωπικά με ΙΧ που ακολουθούσε.

Ο θάνατος του μοτοσικλετιστή ήταν ακαριαίος, ενώ και οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων τραυματίστηκαν. Το βαν έπεσε στα βράχια και ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ. Το θύμα του τροχαίου στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Άδενδρο το 2017.

Πηγή: irafina

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αίσιο τέλος – Εντοπίστηκε η 30χρονη που αναζητούσε η Αστυνομία

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 30χρονης, η οποία...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Related Articles

Popular Categories