22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΡΟΟΔΟΣ: NTYΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ

ΤΡΟΟΔΟΣ: NTYΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ

-

Και πάλι στα λευκά έχει «ντυθεί» το Τρόοδος. Σύμφωνα με την κάμερα του Kitasweather η χιονόπτωση συνεχίζεται από χθες το βράδι, ενώ το ύψος του χιονιού στο ξενοδοχείο Jubilee 2 cm και θερμοκρασία -0.7 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα Τρίτη o καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με παγκύπριες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια κατά διαστήματα. Κάποιες καταιγίδες πιθανόν να είναι έντονες και θα συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με τη πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοστρώσεων.

Χιόνι θα παρατηρείται αρχικά από περίπου τα 1500 μέτρα και άνω, με σταδιακή επέκταση των χιονιών μέχρι τα περίπου 1100 μέτρα και άνω μέχρι αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ κυρίως στα προσήνεμα παράλια, προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά και κορυφές βουνών.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-5 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 12 έως 14 βαθμούς σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 13 έως 15 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους -2 βαθμούς στη Χιονίστρα, όπου θα επικρατεί παγετός.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: