ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ: Παρέδωσαν επιταγή στην Παιδιατρική πτέρυγα Νέου νοσοκομείου Λάρνακας (Φώτο+Βίντεο)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά, Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου. Ο επιστάτης του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κ. Λάζαρος Φιλίππου, μαζί με εκπροσώπους της ομάδας εθελοντών του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου και του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος, παρέδωσαν στην Παιδιατρική πτέρυγα Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας επιταγή ύψους €10,000.

Το ποσό αποτελεί μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από τη Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου. Ήταν μεγάλη χαρά για όσους παρευρέθηκαν στη λιτή τελετή παράδοσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12.11.2021 στην Παιδιατρική πτέρυγα του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η πρέσβειρα φωτός της Εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου, Χριστίνα Δημητρίου.

Ο κ. Λάζαρος Φιλίππου ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τονίζοντας τη σημασία του φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται, δείχνοντας ταυτόχρονα τον δρόμο, σε όλους όσοι μπορούν να σταθούν έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η εκδήλωση ήταν αρκετά συγκίνηση ενώ η Χριστίνα Δημητρίου δεν έκρυψε την συγκίνηση της όταν ο Λάζαρος Φιλίππου διάβαζε την ομιλία του.

Hot this week

ΕΕ: Εγκρίθηκε το δάνειο 90 δισ. στην Ουκρανία – Tι δήλωσε ο Μάκης Κεραυνός

Η Ευρωπαϊκή Ένωση άναψε και επίσημα το «πράσινο φως»...

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2026: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές – Ποιοι πληρώνονται αυτόματα χωρίς αίτηση

Αυτόματα και χωρίς ταλαιπωρία θα συνεχιστεί για χιλιάδες οικογένειες...

STOIXIMAN – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΠΟΕΛ: Υλοποίησαν δράση συμπερίληψης στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κύπρου

Μια ξεχωριστή εμπειρία στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να...

Topics

ΕΕ: Εγκρίθηκε το δάνειο 90 δισ. στην Ουκρανία – Tι δήλωσε ο Μάκης Κεραυνός

Η Ευρωπαϊκή Ένωση άναψε και επίσημα το «πράσινο φως»...

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2026: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές – Ποιοι πληρώνονται αυτόματα χωρίς αίτηση

Αυτόματα και χωρίς ταλαιπωρία θα συνεχιστεί για χιλιάδες οικογένειες...

ΒΟΥΛΗ: Στην εκτελεστική εξουσία το μπαλάκι για την ασφάλεια στα σχολεία

Η Βουλή των Αντιπροσώπων έκανε αποδεκτή την αναπομπή του...

ΡΙΖΟΕΛΙΑ ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ: Δεν εκτόνωσε την ένταση η παρέμβαση Υπουργού – Έντονη σύγκρουση με τους κτηνοτρόφους

Η παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Φυτιρή στη Ριζοελιά,...

Related Articles

Popular Categories