ΤΟ «ΜENDIL-ΜΑΝΤΗΛΙ»: ENA ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝO ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (βίντεο)

Στην γυναίκα της Κύπρου αναφέρεται το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο το «Mendil»-Μαντήλι» με σκηνοθέτρια την Χρυστάλλα Αυγουστή. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που διαδραματίζεται μέσα από μια ιστορία αγάπης ανάμεσα στους ανθρώπους του τόπου, που το κατεστημένο τούς θέλει να είναι εχθροί, όμως αυτοί κάνουν την ανατροπή και γίνονται φίλοι, πρέπει να βγαίνουν στο φως. Το  ντοκιμαντέρ Mendil-Το Μαντήλι, αποτέλεσμα μίας εθελοντικής συνεργασίας Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων δημιουργών.

Η βασική ομάδα παραγωγής αποτελείται από τους Χρυστάλλα Αυγουστή την σκηνοθεσία, Huseyin Halil-δημοσιογραφική έρευνα, αφήγηση, Χρίστος Αγιομαμίτης-διεύθυνση φωτογραφίας, Mustafa Kiralp-διεύθυνση παραγωγής, Γιώργος Κάρβελλος-μουσική, Λήδα Αγιομαμίτη-μοντάζ, Sevki Kiralp-μεταφράσεις, Κωνσταντίνος Τερλικκάς-γραφικά. Αυτοί αποτελούν τη βασική ομάδα παραγωγής. Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν Πόπη Αβραάμ, η Yegiane Giritli, ο Χαμπής Τσαγγάρης, ο Μιχάλης Τερλικκάς και άλλοι πολλοί.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ η Λεϊλά και Μαρία. Δυο γυναίκες, όλη η Κύπρος. Αγνοούμενος ο σύζυγος της τουρκοκύπριας Λεϊλά, πρόσφυγας η ελληνοκύπρια Μαρία. Η αγάπη τους εξαφανίζει το μίσος του πολέμου. Τα δάκρυά τους που βρέχουν το ίδιο μαντήλι ποτίζουν την ελπίδα κι αυτή με τη σειρά της διαπερνά το συρματόπλεγμα.

Hot this week

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Χαλάζι έως 5 εκατοστά και κίνδυνος πλημμυρών

Σε πορτοκαλί προειδοποίηση τίθεται η Κύπρος για το Σάββατο...

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: Στη δημοσιότητα δύο πρόσωπα από την Αστυνομία – Ο ένας για απόπειρα φόνου, ο άλλος για σοβαρά αδικήματα

Δύο πρόσωπα, τα οποία καταζητούνται για διαφορετικές υποθέσεις, δίνει...

Η TOMMY HILFIGER και η ομάδα Cadillac Formula 1® διαμορφώνουν μια νέα εποχή στο modern American sportswear με την νεα Φθινοπωρινη συλλογή fanwear

Σχεδιασμένη για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο αλλά και για τη...

Το αγγλόφωνο πρόγραμμα MPharm του Πανεπιστημίου Λευκωσίας υποδέχεται φοιτητές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2026-2027

Το πρόγραμμα διευρύνει την πρόσβαση στη Φαρμακευτική για Κύπριους...

Αυτόν το Σεπτέμβριο κάθε gelato στο Columbia Confectionery γίνεται μια πράξη ελπίδας

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις gelato θα διατεθεί...

Topics

Αυτόν το Σεπτέμβριο κάθε gelato στο Columbia Confectionery γίνεται μια πράξη ελπίδας

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις gelato θα διατεθεί...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέα διαδικτυακή απάτη – 53χρονος έχασε €65.415 από δήθεν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης, με φόντο επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα,...

Related Articles

Popular Categories