ΤΙΜΕ: «Διαγράφει» τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ και το Facebook στο εξώφυλλό του (Φώτο)

Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Μαρκ Ζάκερμπεργκ έγινε και πάλι εξώφυλλο στο TIME, αυτή τη φορά όμως όχι για καλό λόγο.

Το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει όσα ακούγονται και συμβαίνουν γύρω από το Facebook το τελευταίο διάστημα. Με αφορμή το θέμα των αποκαλύψεων για το Facebook, που έφερε στο «φως» η πρώην product manager της εταιρίας, Φράνσις Χάουγκεν, αλλά και το εξάωρο «μεγάλο κρασάρισμα», το εξώφυλλο φιλοξενεί εκ νέου τον τον οποίο Μαρκ Ζάκερμπεργκ προσωποποιεί σαν το Facebook, όπου υπάρχει η επιλογή «διαγραφή του Facebook;».

Μάλιστα, αν προσέξει κανείς τις λεπτομέρειες, o κέρσορας του ποντικιού βρίσκεται εγγύτερα στην πλευρά της διαγραφής και όχι της ακύρωσης, έτοιμος για το μοιραίο «κλικ»… Το περιοδικό απηχεί το κακό κλίμα που επικρατεί στις ΗΠΑ, κι όχι μόνο, για την Facebook για τα αλλεπάλληλα τεχνικά προβλήματα αλλά και την παλαιότερη υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων της Cambridge Analytica. Να σημειωθεί, ότι ο Ζάκερμπεργκ φαίνεται πώς έχει χάσει 6 δισεκ. δολάρια από την προσωπική του περιουσία λόγω του 6ώρου μπλακάουτ.

Πηγή:in.gr

Hot this week

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ: Ο σκύλος που μαζεύει τα σκουπίδια από την παραλία και μας βάζει… τα γυαλιά-(Βίντεο)

Μια ξεχωριστή εικόνα καταγράφεται στη Σάμο και συγκεκριμένα στην...

ΙΝΔΙΑ: 6χρονος μαθητής πέθανε στην τάξη μετά από χαστούκι που φέρεται να του έδωσε η δασκάλα-(Βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό σε σχολείο της Ινδίας,...

ΚΟΡΝΟΣ: Οικογένεια κινδυνεύει με έξωση – Έκκληση αλληλεγγύης για το κορίτσι με αναπηρία

Έκκληση προς τους κατοίκους του Κόρνου και όλους όσοι...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Τσάκωσαν» 40χρονο με 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 25 κιλών, εντοπίστηκε...

Topics

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Τσάκωσαν» 40χρονο με 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 25 κιλών, εντοπίστηκε...

ΜΑΙΚ ΠΟΥΤΑΣΗΣ: «Δεν θα λυγίσω» – Το μήνυμα του συζύγου της Έλενας Αντωνιάδου

Ένα μήνυμα με έντονο συναισθηματικό φορτίο και αναφορά στην...

Related Articles

Popular Categories