ΤΖΟΕΛ ΣΟΟΥΖΑ: Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του σκηνοθέτη που χαροπαλεύει –Μετά που πυροβολισμό του Αλεκ Μπάλντουιν (Φώτο)

Βαριά τραυματισμένος βρίσκεται στο νοσοκομείο της Σάντα Φε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζόελ Σόουζα ο οποίος πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust όταν το όπλο που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του φιλμ, Αλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε.

Ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα έχει γεννηθεί στις 14 Ιουνίου του 1973 στο Φρίμοντ της Καλιφόρνιας. Ζει και δραστηριοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο όπου ζει με την οικογένειά του. σκηνοθέτης βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική νοσοκομείου όπου και μεταφέρθηκε μετά το τραγικό συμβάν. Συντετριμμένη είναι η οικογένειά του ενώ οι θεράποντες γιατροί δήλωσαν ότι θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα , εκτός από το Rust έχει σκηνοθετήσει και υπογράψει το σενάριο στις ταινίες: Hanna’s Gold (2010) με πρωταγωνιστή τον Λουκ Πέρι, Ghost Squad (2015), Christmas Trade (2015) με τον Γουίλιαμ Μπάλντουιν, Break-Night (2017), Crown Vic (2019) στην οποία όπως και στο Rust, έκανε τη συμπαραγωγή με τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Η νέα ταινία γουέστερν Rust τοποθετείται στην αμερικανική Δύση του 1880. Η τραγική ειρωνεία είναι πως σύμφωνα με το σενάριο του Σόουζα, ο Μπάλντουιν υποδύεται τον παράνομο Harland Rust o εγγονός του οποίου έχει καταδικαστεί σε θάνατο δια απαγχονισμό για φόνο εξ αμελείας. Ο Rust θα βοηθήσει τον 13χρονο εγγονό του να δραπετεύσει από τη φυλακή.

Hot this week

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ»: Τα συγκινητικά μηνύματα για την Πόπη Χριστοφόρου, τη μητέρα των διδύμων του Μαρί

Με συγκίνηση και βαθιά θλίψη αποχαιρετούν την Πόπη Χριστοφόρου,...

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Έφυγε ο «Ακρίτας» της ερήμου του Ιορδάνη – Η ιδιαίτερη σχέση με τον μικρό Λάμπρο Καλλένο

Μια συγκινητική ανάμνηση από τον μικρό Λάμπρο Καλλένο επανέρχεται...

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

Topics

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ: Σε 17.000 επιπλέον οικογένειες – Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια

Σε σημαντική διεύρυνση του Επιδόματος Τέκνου προχωρεί η Κυβέρνηση,...

Related Articles

Popular Categories