21.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ: Είναι και κάνει ό,τι θέλει… Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για τέταρτη...

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ: Είναι και κάνει ό,τι θέλει… Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για τέταρτη φορά

-

Γνωστή ανά το παγκόσμιο είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, για την επιτυχημένη καριέρα της στη μουσική και τον κινηματογράφο, αλλά και για την ταραχώδη προσωπική της ζωή, η οποία συχνά γίνεται θέμα στα μέσα ενημέρωσης.

Μέχρι σήμερα έχει τελέσει τέσσερις γάμους και έχει πάρει διαζύγιο τέσσερις φορές. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Ότζάνι Νόα, έναν Κουβανό σεφ, το 1997, αλλά το ζευγάρι χώρισε ένα χρόνο αργότερα. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ το 2001, αλλά και αυτός ο γάμος έληξε με διαζύγιο το 2003.

Το 2004, παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Ο γάμος τους διήρκησε μέχρι το 2014, οπότε και χώρισαν. Λίγα χρόνια μετά ολοκλήρωσε το τέταρτο γάμο της με το απωθημένο που είχε και παντρεύτηκε τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ το 2022, με τον οποίο είχε προηγούμενη σχέση τη δεκαετία του 2000, αλλά και αυτή η σχέση κατέληξε σε χωρισμό.

Η διάσημη ερμηνεύτρια είναι γνωστή για το ότι παίρνει τη ζωή της στα χέρια της και δεν διστάζει να κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για εκείνη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να τελειώσει έναν γάμο. Με αυτόν τον τρόπο, έχει κερδίσει τον σεβασμό πολλών για τη δυναμική της προσωπικότητα και την ικανότητά της να συνεχίζει μπροστά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: