ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ

Το συγγραφικό του ταλέντο ξεδίπλωσε εν μέσω καραντίνας ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο Ελλαδίτης μίμος, τραγουδιστής και ηθοποιός, γνωστός για τις μιμήσεις του προσωπικοτήτων της ελληνικής και της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής και πολιτικής ζωής, ξεκίνησε το βιβλίο του από την πρώτη καραντίνα.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, ο Τάκης Ζαχαράτος πληροφορεί τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έχει ολοκληρώσει το μυθιστόρημα του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το περιεχόμενο του αλλά ούτε και το όνομα που θα του δώσει. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσα το μυθιστόρημα που ξεκίνησα να γράφω από την πρώτη καραντίνα ! Ανυπομονώ να εκδοθεί για να φτάσει στα χέρια σας !».

Hot this week

ΒΙΝΤΕΟ: Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην Κύπρο… κάνετε λάθος – Γαϊδουρίτσα «έκοβε βόλτες» στον κυκλικό κόμβο Τσερίου

Ένα στιγμιότυπο που δύσκολα συναντά κανείς στην καθημερινότητα κατέγραψε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρέωση €20 για πιστοποίηση υπογραφής προκαλεί ερωτήματα – Τι προβλέπει το Υπουργείο Εσωτερικών

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία πολίτη, ο οποίος κλήθηκε να...

Topics

Related Articles

Popular Categories