22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Συνέδριο με θέμα την αυτοδιαχείριση ρευματικών παθήσεων-Συναπόφαση ιατρού-ασθενή

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Συνέδριο με θέμα την αυτοδιαχείριση ρευματικών παθήσεων-Συναπόφαση ιατρού-ασθενή

-

Ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης Ρευματικών και Μυοσκελετικών Παθήσεων (13-19 Μαΐου), διοργανώνει ένα πρωτοποριακό συνέδριο με θέμα «Αυτοδιαχείριση Ρευματικών Παθήσεων – Συναπόφαση Ιατρού-Ασθενή».

Το συνέδριο έχει στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής και της αυτοδιαχείρισης των ασθενών στη φροντίδα της υγείας τους, καθώς και την ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής τους στις αποφάσεις που επηρεάζουν την πορεία της θεραπείας τους. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στις 17.30 με 20.00 και 18 Μαΐου στις 9.00 μέχρι 16.20 στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής, Λευκωσία (Παλαιός Δρόμος Λευκωσίας-Λεμεσού, Αρ. 215/6, 2029 Αγλαντζιά).

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας, κ. Μιχάλη Δαμιανού. Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι τις 15 Μαΐου και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://rheumatism.org.cy  ή επικοινωνήστε στο 22 428285.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: