ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: H AΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΝΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VOGUE-ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ…

Είναι μόλις 33 χρονών και έχει κερδίσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικό έπαθλο. Μετά το θρίαμβο του και τη συμμετοχή στον τελικό του Roland Garros τον περασμένο Ιούνιο, οι διακρίσεις δεν έχουν τέλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η αμερικανική Vogue αποθέωσε τον Έλληνα τενίστα αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα του και της ζωής του.

Ο Έλληνας τενίστας είναι πρωτότοκος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998, και είναι ένα νεαρό παιδί το οποίο κατάφερε να τον ανεβάσει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις.  Σύμφωνα με το νέο άρθρο της Vogue που υπογράφει η Λόρα Κόλινς «η γοητεία το Τσιτσιπά είναι έκδηλη στο YouTube, όπου μοιράζεται συχνά ταξιδιωτικά vlogs με τους 180.000 περίπου συνδρομητές. (Μάλιστα επιμελείται ο ίδιος το μεγαλύτερο μέρος της δικής του παραγωγής).

Ο ίδιος θεωρεί ότι τα ταξίδια λύνουν πολλά προβλήματα όπως για παράδειγμα το άγχος  «Μερικές φορές νιώθω ότι παίζω τένις και προσφέρω τόσα πολλά σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα. Αλλά έξω από το γήπεδο, θέλω να μπορώ να δημιουργώ».

 «Ήθελα να αρχίσω να ντύνομαι λίγο καλύτερα, έτσι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα. Μην φανταστείτε κάτι φανταχτερό».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλά για τις πιο δυνατές εικόνες της ζωής του και αναφέρει ότι το πιο συναρπαστικό πράγμα που του συνέβη ενώ ταξίδευε ήταν να  συναντήσει τον Ισχυρότερο Άνθρωπο του Κόσμου, στην Ισλανδία. Η μεγαλύτερη καταστροφή συνέβη στο Ομάν, όταν το όχημα στο οποία επέβαινε στην έρημο σχεδόν έμεινε χωρίς βενζίνη. «Ο ήλιος έδυε και, ξέρετε, σκεφτόμασταν ότι θα έπρεπε να διανυκτερεύσουμε εκεί», θυμάται ο Τσιτσιπάς. Όσο για την πιο άγρια νύχτα, που έζησε πρόσφατα, στο Ντουμπάι; Όλα ήταν θέμα τύχης «Δεν πίνω ποτέ», αρχίζει ο Τσιτσιπάς χαμογελώντας. «Αλλά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου». Υπήρχε περουβιανό φαγητό, μαζί με Μοσχοβίτικες συνταγές και Cosmopolitans («δεν είναι πολύ αντρικό ποτό, αλλά το απολαμβάνω»). «Πιθανότατα να ήταν η πρώτη φορά που μέθυσα».

Παράλληλα, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε να επενδύει περισσότερο στη μόδα στην ηλικία των 21 ετών.  «Είμαι ενήλικας τώρα. Δεν είμαι πια μικρό αγόρι. Όταν έκλεισα τα 21, ένιωσα ότι, ξέρετε, τα πράγματα έχουν αλλάξει». Σε αυτό συνέβαλε και η αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλά, απόφοιτη του NYU με πτυχίο στο project management.

«Η ντουλάπα μου ήταν αρκετά αδύναμη και δεν ήμουν καθόλου ετοιμοπόλεμος σε αυτό ον τομέα. Ήθελα να αρχίσω να ντύνομαι λίγο καλύτερα, έτσι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα. Μην φανταστείτε κάτι φανταχτερό. Ποντάραμε σε γήινα χρώματα, σε σύνολα εκλεπτυσμένα και σε νεανικό ύφος. Ξεκίνησα να επενδύω περισσότερο στη μόδα και είδα ότι αυτή η αλλαγή στο στυλ με κάνει να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου».

Πηγή: OKmagazine

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Η Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας «έφερε» Bollywood στη Λευκωσία με το «Flavours of Bharat»

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον κινηματογράφο και τον πολιτισμό...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ: Φωτίστηκε το κτίριο της Αστυνομίας σε μήνυμα στήριξης και ευαισθητοποίησης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά στα κρατητήρια – Διασωληνωμένος ο δράστης, τραυματίες αστυνομικοί και κρατούμενοι

Δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, εκ των οποίων ο...

ΠΑΦΟΣ: Εξαφάνιση δύο νεαρών – Έκκληση για πληροφορίες

Συναγερμός στην Πάφο για την εξαφάνιση δύο νεαρών, οι...

ΕΓΚΩΜΗ: Νέες θέσεις στάθμευσης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αχαιών Ακτής

Σε ρυθμούς αναδιοργάνωσης της κυκλοφορίας μπαίνει η Έγκωμη, με...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Η Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας «έφερε» Bollywood στη Λευκωσία με το «Flavours of Bharat»

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον κινηματογράφο και τον πολιτισμό...

ΠΑΦΟΣ: Εξαφάνιση δύο νεαρών – Έκκληση για πληροφορίες

Συναγερμός στην Πάφο για την εξαφάνιση δύο νεαρών, οι...

ΕΓΚΩΜΗ: Νέες θέσεις στάθμευσης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αχαιών Ακτής

Σε ρυθμούς αναδιοργάνωσης της κυκλοφορίας μπαίνει η Έγκωμη, με...

ΝΕΟ AROXOL: Pure & Strong MEC. Καλέστε την Άμεση Δράση!

Από το 1961, το AROXOL προστατεύει το σπίτι και...

Related Articles

Popular Categories