ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ-ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

Δύο μεγάλοι αθλητές χάραξαν το δρόμο τους και πηγαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι δύο αθλητές του τένις θα αγωνιστούν στα μονά, καθώς και στο μεικτό διπλό για την Ελλάδα.

Μετά και τις τελευταίες ανανεώσεις των παγκόσμιων κατατάξεων της ATP και της WTA, ο Στέφανος και η Μαρία είναι, όπως αναμενόταν βεβαίως εδώ και πολύ καιρό, στις λίστες της ITF για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.Οι δύο τους θα βρίσκονται ανάμεσα στα δεκαπέντε ζευγάρια με την καλύτερη συνδυαστική βαθμολογία.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς των Ολυμπιακών Αγώνων και της ITF, κριτήριο για την πρόκριση αποτελούν οι ανανεωμένες λίστες μετά το Roland Garros. Συνολικά 56 άνδρες και 56 γυναίκες παίρνουν την πρόκριση μέσα από τις κατατάξεις ΑΤΡ και WTA αντίστοιχα, ωστόσο η κάθε χώρα μπορεί να έχει έως τέσσερις αθλητές και αθλήτριες, επομένως κάποιοι παίκτες μπορεί να πιάνουν το όριο αλλά να μην έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, όπως για παράδειγμα οι Αμερικανίδες Jessica Pegula και Madison Keys.

Hot this week

ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ: Η ζωή του Δανού πιλότου που χάθηκε στην αποστολή κατάσβεσης στην Ψάθα

Ο Ρούνε Κίνταλ δεν επέλεξε απλώς το επάγγελμα του...

ΚΟΡΝΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος για τη φωτιά στη δασική περιοχή – Μαρτυρία οδήγησε στα ίχνη του

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ: Η Κλέα Παπαέλληνα πέρασε το κατώφλι των στεγών – Τι διαπίστωσε στους ελέγχους

Τις στέγες ηλικιωμένων σε όλες τις επαρχίες επισκέφθηκε η...

Topics

ΚΟΡΝΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος για τη φωτιά στη δασική περιοχή – Μαρτυρία οδήγησε στα ίχνη του

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ: Xτυπά στις Υπεραγορές Αλφαμέγα με δώρα για τη νέα σχολική χρονιά

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα σχολικών ειδών με δωροκουπόνια και...

Related Articles

Popular Categories