ΣΠΑΤΑ: Φίλοι του θύματος ανατρέπουν τα δεδομένα που έχασε τη ζωή του με φριχτό τρόπο -«Δεν μιλούσε στο τηλέφωνό του…»

Ο Τζακ Φέντον από τη Βρετανία έχασε με φριχτό τρόπο τη ζωή του, όταν διαμελίστηκε από έλικα ελικοπτέρου. Είχε μόλις προσγειωθεί στα Σπάτα με την παρέα του που επέστρεφαν από Μύκονο.

Συγκλονίζει το δυστύχημα που σημειώθηκε σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, όταν ο Τζακ Φέντον  χτυπήθηκε από τον έλικα ελικοπτέρου και διαμελίστηκε. Αρχικές πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ανέφεραν ότι το θύμα χρησιμοποιούσε το κινητό του όταν σκοτώθηκε, ενώ πιθανότατα έκανε κάποια κλήση ή προσπαθούσε να βγάλει selfie και έτσι βρήκε τραγικό θάνατο, με φίλο του να ανατρέπει τα δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η ΕΛ.ΑΣ στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως το θύμα, «ο Τζακ Φέντον, κινήθηκε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου και τον χτύπησε ο πίσω μικρός έλικας στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του».

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος Jack Stanton – Gleaves, δήλωσε στη Daily Mail:

«Δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε στο σαλόνι. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας ανοίξουν τις πόρτες. Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Κανείς μας δεν έφτασε στο σαλόνι πριν συμβεί το ατύχημα, πρόσθεσε ο νεαρός. Άκουσα ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ μιλούσε στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο και αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν μιλούσε στο τηλέφωνό του και δεν ξέρω γιατί στράφηκε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, Ιωάννης Κονδύλης, δήλωσε νωρίτερα σήμερα στο ίδιο μέσο ότι ο Τζακ αψήφησε τις εντολές τρέχοντας πίσω προς το ελικόπτερο με το τηλέφωνό του στο αυτί. «Και οι τέσσερις επιβάτες είχαν αποβιβαστεί και συνοδεύονταν σε ιδιωτικό σαλόνι αναμένοντας μια ιδιωτική πτήση για το Λονδίνο. Αλλά καθώς βρίσκονταν στο σαλόνι, το θύμα ξέφυγε και επέστρεψε στην πίστα τρέχοντας προς το ελικόπτερο με γρήγορο ρυθμό. Οι μάρτυρες με τους οποίους μιλήσαμε είπαν ότι είχε ένα τηλέφωνο στο αυτί του και προχωρούσε γρήγορα προς το ελικόπτερο, αψηφώντας το προσωπικό εδάφους που του φώναζε «Σταμάτα! Σταμάτα!. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συνέβη το τραγικό ατύχημα. Ήταν φρικτό».

Πηγή:in.gr

Hot this week

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πασχαλινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια -Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει Πασχαλινές εκπλήξεις που θα προσφέρουν...

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αποζημίωση σε συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δημοσίευσε την απόφαση Α2847/2026, με...

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ: Παρουσίασε έρευνα σε συνέδριο αιματολογίας και συνάντηση της ΕΕ για Τεχνητή Νοημοσύνη και εκπαίδευση

Ο Επικεφαλής Επιστήμονας της Κυπριακής Δημοκρατίας συμμετείχε πρόσφατα σε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ: Ζητά συγγνώμη από τον Φειδία Παναγιώτου – Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τον Ευρωβουλευτή-(Βίντεο)

Ο Γιάννης Καρεκλάς απηύθυνε δημόσια απολογία προς τον Ευρωβουλευτή...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ: Το Ιράν στρατολογεί παιδιά μόλις 12 ετών

Οι Φρουροί της Επανάστασης στο Ιράν απηύθυναν πρόσφατα έκκληση...

Topics

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πασχαλινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια -Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει Πασχαλινές εκπλήξεις που θα προσφέρουν...

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αποζημίωση σε συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δημοσίευσε την απόφαση Α2847/2026, με...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ: Το Ιράν στρατολογεί παιδιά μόλις 12 ετών

Οι Φρουροί της Επανάστασης στο Ιράν απηύθυναν πρόσφατα έκκληση...

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ: Οικογένειες στη Λεμεσό μειώνουν τη σπατάλη τροφίμων

Στο πλαίσιο των Ημερών Δράσης του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για...

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ:.. μέσω Wolt, πλήρωσε με κάρτα Eurobank και κέρδισε ευρώ €πιστροφή

Η Wolt εντάσσεται στο πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank,...

Related Articles

Popular Categories