17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ TWITTER AΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ TWITTER AΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

-

Την συμπαράσταση του κοινού έχει η Χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου η οποία  βρήκε το θάρρος μετά από τόσα χρόνια να μιλήσει δημόσια για το βιασμό της. Αντίθετα, η στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας δημιουργεί ερωτηματικά αφού αρκέστηκε με μια λακωνική ανακοίνωση της χαρακτηρίζοντας τη σεξουαλική βία που υπέστη η χρυσή ολυμπιονίκης ως «δυσάρεστο περιστατικό», καλώντας τη μάλιστα να καταγγείλει συγκεκριμένα ποιος ήταν ο δράστης της επίθεσης.

Από τη πλευρά τους, οι χρήστες του Twitter εξέφρασαν το θυμό και την αγανάκτηση τους για την αντίδραση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.  Η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας δέχτηκε τα «πυρά» του Twitter για την αμφιλεγόμενη στάση της, στη σοβαρότατη καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πάντως για το περιστατικό τοποθετήθηκαν με αναρτήσεις τους και πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδος. Για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου τοποθετήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αλλά και η Ράνια Σβίγκου, υπεύθυνη στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, για τον τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, επισήμανε ότι η Ομοσπονδία προσπαθεί απλώς να αποσείσει τις ευθύνες της, ενώ κάλεσε σε καθημερινό αγώνα για να μη βρεθεί ποτέ ξανά οποιαδήποτε γυναίκα σε μια τέτοια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: