ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ: KAΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Βόλτα με τα δύο της παιδιά, εν μέσω καραντίνας πήγε σήμερα το απόγευμα η Σοφία Καρβέλα. Μπορεί η ίδια να μένει στην Νέα Υόρκη, όμως σχεδόν καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, πώς περνά την καθημερινότητα της ως κλασική μαμά.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα με τα δύο παιδιά της τον Νικόλα Junior, τον Νέστορα και έναν φίλο τους είχαν αποκλειστική ξενάγηση από ότι γράφει η μητέρα τους στο Μουσείο. Φαίνεται ότι τα Μουσεία στην Αμερική είναι ανοικτά παρόλο που στην Κύπρο και στην Ελλάδα έχουν κλειστεί λόγω του covid-19.

Παράλληλα, η ίδια ενημερώνει ότι τα παιδιά την έχουν ξυπνήσει από τις 5.30 το πρωϊ και με χιουμοριστικό τρόπο αναφέρει «Με έχουν ξυπνήσει από τις  5:30 π.μ. και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι ευτυχισμένη !! Και για να κάνω αυτήν την Κυριακή ακόμα πιο εύκολη … τα πάω στο μουσείο !!!!».

 

Hot this week

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

Ο.ΠΑ.Κ.: Περίπου 1.600 άτομα με παραπληγία χωρίς επίδομα διακίνησης – Τι ζητά από τον Πρόεδρο

Την ανάγκη επικαιροποίησης των παροχών προς τα άτομα με...

Topics

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της παραπονούμενης – Πότε συνεχίζεται η διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παραπονούμενης έκλεισε η...

Related Articles

Popular Categories