ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ: KAΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Βόλτα με τα δύο της παιδιά, εν μέσω καραντίνας πήγε σήμερα το απόγευμα η Σοφία Καρβέλα. Μπορεί η ίδια να μένει στην Νέα Υόρκη, όμως σχεδόν καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, πώς περνά την καθημερινότητα της ως κλασική μαμά.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα με τα δύο παιδιά της τον Νικόλα Junior, τον Νέστορα και έναν φίλο τους είχαν αποκλειστική ξενάγηση από ότι γράφει η μητέρα τους στο Μουσείο. Φαίνεται ότι τα Μουσεία στην Αμερική είναι ανοικτά παρόλο που στην Κύπρο και στην Ελλάδα έχουν κλειστεί λόγω του covid-19.

Παράλληλα, η ίδια ενημερώνει ότι τα παιδιά την έχουν ξυπνήσει από τις 5.30 το πρωϊ και με χιουμοριστικό τρόπο αναφέρει «Με έχουν ξυπνήσει από τις  5:30 π.μ. και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι ευτυχισμένη !! Και για να κάνω αυτήν την Κυριακή ακόμα πιο εύκολη … τα πάω στο μουσείο !!!!».

 

Hot this week

ΤΡΑΜΠ: Έκοψε κορδέλα, μίλησε, αλλά… δεν τον άκουσε κανείς – Το απίστευτο σκηνικό στον Λευκό Οίκο-(Βίντεο)

Έκοψε την κορδέλα, στάθηκε μπροστά στις κάμερες και άρχισε...

ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Πάνω από 205.400 εθελοντές στο Αρχείο Καραϊσκάκειου

Με περισσότερους από 205.400 εθελοντές δότες στο Αρχείο Εθελοντών...

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Από €40 μέχρι και €764 για να φύγεις από την Κύπρο – Οι τιμές σε δημοφιλείς προορισμούς

Το κόστος ενός αεροπορικού εισιτηρίου έχει γίνει πλέον ένας...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στοχευμένοι ψεκασμοί και έλεγχοι για τα κουνούπια – Πού θα επιχειρήσει drone

Σε εντατικούς ψεκασμούς και ελέγχους για την αντιμετώπιση των...

Topics

ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Πάνω από 205.400 εθελοντές στο Αρχείο Καραϊσκάκειου

Με περισσότερους από 205.400 εθελοντές δότες στο Αρχείο Εθελοντών...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στοχευμένοι ψεκασμοί και έλεγχοι για τα κουνούπια – Πού θα επιχειρήσει drone

Σε εντατικούς ψεκασμούς και ελέγχους για την αντιμετώπιση των...

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 12 μήνες φυλάκιση στην 41χρονη για τον θάνατο 35χρονου μοτοσικλετιστή

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο...

Related Articles

Popular Categories