ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ: KAΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Βόλτα με τα δύο της παιδιά, εν μέσω καραντίνας πήγε σήμερα το απόγευμα η Σοφία Καρβέλα. Μπορεί η ίδια να μένει στην Νέα Υόρκη, όμως σχεδόν καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, πώς περνά την καθημερινότητα της ως κλασική μαμά.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα με τα δύο παιδιά της τον Νικόλα Junior, τον Νέστορα και έναν φίλο τους είχαν αποκλειστική ξενάγηση από ότι γράφει η μητέρα τους στο Μουσείο. Φαίνεται ότι τα Μουσεία στην Αμερική είναι ανοικτά παρόλο που στην Κύπρο και στην Ελλάδα έχουν κλειστεί λόγω του covid-19.

Παράλληλα, η ίδια ενημερώνει ότι τα παιδιά την έχουν ξυπνήσει από τις 5.30 το πρωϊ και με χιουμοριστικό τρόπο αναφέρει «Με έχουν ξυπνήσει από τις  5:30 π.μ. και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι ευτυχισμένη !! Και για να κάνω αυτήν την Κυριακή ακόμα πιο εύκολη … τα πάω στο μουσείο !!!!».

 

Hot this week

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αγώνας ζωής για τη 37χρονη μητέρα τριών παιδιών – Έρανος για τη θεραπεία της στην Αγγλία

Η ιστορία της 37χρονης Έλενας Αντωνιάδου έχει συγκινήσει το...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Για άνδρα που φέρεται να παρενοχλούσε γυναίκες στο Δασούδι – Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται καταγγελία γυναίκας για περιστατικό...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γιατί ένας 16χρονος φέρεται να έβαλε φωτιά σε ιστορική μπυραρία – Η Αστυνομία αναζητεί το κίνητρο

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο...

Topics

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Για άνδρα που φέρεται να παρενοχλούσε γυναίκες στο Δασούδι – Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται καταγγελία γυναίκας για περιστατικό...

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΖΕΣΤΗ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση και 40άρια στο εσωτερικό

Ο καύσωνας συνεχίζει να «ψήνει» την Κύπρο, με το...

Related Articles

Popular Categories