ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ: KAΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Βόλτα με τα δύο της παιδιά, εν μέσω καραντίνας πήγε σήμερα το απόγευμα η Σοφία Καρβέλα. Μπορεί η ίδια να μένει στην Νέα Υόρκη, όμως σχεδόν καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, πώς περνά την καθημερινότητα της ως κλασική μαμά.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα με τα δύο παιδιά της τον Νικόλα Junior, τον Νέστορα και έναν φίλο τους είχαν αποκλειστική ξενάγηση από ότι γράφει η μητέρα τους στο Μουσείο. Φαίνεται ότι τα Μουσεία στην Αμερική είναι ανοικτά παρόλο που στην Κύπρο και στην Ελλάδα έχουν κλειστεί λόγω του covid-19.

Παράλληλα, η ίδια ενημερώνει ότι τα παιδιά την έχουν ξυπνήσει από τις 5.30 το πρωϊ και με χιουμοριστικό τρόπο αναφέρει «Με έχουν ξυπνήσει από τις  5:30 π.μ. και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι ευτυχισμένη !! Και για να κάνω αυτήν την Κυριακή ακόμα πιο εύκολη … τα πάω στο μουσείο !!!!».

 

Hot this week

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ: Το πρωί καθαρίζουν, το απόγευμα τα ίδια – «Δεν βάζουμε μυαλό»

Μόλις λίγες ώρες φαίνεται πως χρειάζονται για να γεμίσουν...

ΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: 911 καταγγελίες στο «μικροσκόπιο» – Οι 645 έχουν εξεταστεί

911 καταγγελίες έχουν φτάσει στην Αρχή κατά της Διαφθοράς,...

VIRAL: «Δεν είμαι η… Μαίρη Παναγιωταρά» στις ΗΠΑ – 43,9 εκατ. views για το βίντεο που προκάλεσε σάλο-(Bίντεο)

Ένα στιγμιότυπο λίγων δευτερολέπτων από αγώνα των San Francisco...

Topics

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ: Το πρωί καθαρίζουν, το απόγευμα τα ίδια – «Δεν βάζουμε μυαλό»

Μόλις λίγες ώρες φαίνεται πως χρειάζονται για να γεμίσουν...

ΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: 911 καταγγελίες στο «μικροσκόπιο» – Οι 645 έχουν εξεταστεί

911 καταγγελίες έχουν φτάσει στην Αρχή κατά της Διαφθοράς,...

Το City of Dreams Mediterranean παρουσιάζει το Flames of Glory με έπαθλα έως €50.000 σε Free Play και μια Mercedes-Benz GLC

Μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας επιφυλάσσει για το κοινό του...

Στις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου η Τρ. Κύπρου – Η μοναδική κυπριακή στη λίστα του Forbes

Στις κορυφαίες τράπεζες παγκοσμίως συγκαταλέγεται η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα...

Related Articles

Popular Categories