ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ: Ξεσπά εναντίον των χαρούμενων στιγμών του «instagram»-«Nα εκτιμάς τα μικρά, καθημερινά πράγματα…» (Βίντεο)

Την αγανάκτηση της εξέφρασε για το περιεχόμενο που λανσάρεται συνεχώς στο instagram μόνο των χαρούμενων και ανέμελων στιγμών που συμβαίνει στην ζωή του κάθε ενός από εμάς. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αισθάνεται πίεση από τα social media.

Η Σοφία Καρβέλα έγραψε ένα δικό της κείμενο και το έκανε story στο instagram και μίλησε για τα δυσάρεστα συναισθήματα που της προκαλούν οι λογαριασμοί στο Instagram που κάνουν υπερβολικά και συνεχόμενα χαρούμενα posts. H ίδια διατύπωσε τις σκέψεις για τον ψεύτικο κόσμο που κυριαρχεί και όπως διευκρινίζει θα ήθελε να βλέπει περισσότερα αληθινά ποσταρίσματα, λογαριασμούς που να προβάλουν όλες τις πτυχές της ζωής των ανθρώπων όχι μόνο τις χαρούμενες στιγμές.

«Ψάχνω για περισσότερο καλό για τον νου και για την ψυχή και cool accounts. Ακατόρθωτη αποστολή; Άνθρωποι κομψοί και με στυλ που μπορούν να συζητήσουν πόσο χωρίς στυλ και όχι cool μπορεί να είναι οι πραγματικές σκέψεις. Δε λέω ότι έχω κάτι εναντίον των χαρούμενων posts, αλλά θα ήθελα να μη νιώθω μόνη στη σύγχυσή μου μερικές φορές. Προτάσεις; Επίσης, έκανα unfollow έναν σωρό λογαριασμούς που συνειδητοποίησα ότι με έκαναν να αισθάνομαι χάλια και στενοχωρημένη και άσχημα για τον εαυτό μου. Δε θα τους λείψω. Έχουν εκατομμύρια followers»

Hot this week

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Ο θάνατος που «ξύπνησε» τους αρμόδιους – AI θα σαρώνει γιατρούς και ιατρεία

Μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΑΚΟΥΡΗΣ: Διένυσε 336 χιλιόμετρα στα βουνά της Ιταλίας – Μια διαδρομή στα όρια της ανθρώπινης αντοχής

Μια από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος...

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πλημμύρισαν και πάλι οι δρόμοι – Θέλουμε βροχές, αλλά μόλις βρέξει ξεκινούν τα προβλήματα-(Βίντεο)

Τα ίδια προβλήματα εμφανίστηκαν και πάλι στην Αραδίππου, μετά...

Topics

Related Articles

Popular Categories