26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΦΙΑ ΑΣΒΕΣΤΑ: Αντιστάθηκε σθεναρά η Κύπρια αθλήτρια αλλά δεν τα κατάφερε -Μόνο...

ΣΟΦΙΑ ΑΣΒΕΣΤΑ: Αντιστάθηκε σθεναρά η Κύπρια αθλήτρια αλλά δεν τα κατάφερε -Μόνο υπερηφάνεια (Φώτο)

-

Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί η Κύπρια αθλήτρια, Σοφία Ασβέστα αλλά αντιστάθηκε σθεναρά στην Γαλλίδα αντίπαλο της για 3.5 λεπτά παίρνοντας τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια της από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και όλους τους παράγοντες που ήταν στο πλευρό της

Η Κύπρια αθλήτρια του Τζούντο, Σοφία Ασβεστά, προκρίθηκε το πρωί της Κυριακής (28/7) στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, στην κατηγορία -52kg, καθώς επικράτησε της Μαροκινής Σουμινά Ιραουί με 1-0 με ένα βαζάρι.

Στη συνέχεια, αναμετρήθηκε με την Γαλλίδα Αμαντίν Μπουσά, η οποία είναι 4η στην παγκόσμια κατάταξη, όπου ηττήθηκε.

Με αυτή την πορεία της, η Κύπρια αθλήτρια «κλείδωσε» την 9η θέση. Σαφώς και υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο η Ασβεστά έκανε το καλύτερο που μπορούσε.Την προσπάθεια της Σοφίας Ασβεστάς παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, η σύζυγός του, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, ο Πρέσβης της Κύπρου στη Γαλλία, Παύλος Κόμπος, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Αντρέας Γεωργίου, και ο Αρχηγός αποστολής, Γιώτης Ιωαννίδης.

Προπονητής της Σοφίας Ασβεστά είναι ο Χρίστος Χριστοδουλίδης. o οποίος μέχρι σήμερα ήταν ο τελευταίος Κύπριος Τζουντόκα που έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, της Αθήνας.

Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...