ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ…»-Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ

Με ενθουσιασμό μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί την χαρά της η οποία αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου από το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου υπέγραψε και επίσημα με το Mega από το Οpen και οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν κάθε Σαββατοκύριακο. Λίγη ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Mega Ελλάδος η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετικό σύντομο απόσπασμα στο Instagram.

«Γειά σας ρε παιδιά! Επιτέλους, επιτέλους μπορώ να το φωνάξω, μπορώ μαζί σας να το μοιραστώ πως είμαι πια στο MEGA. Στο MEGA το καλό»

Hot this week

ΛΑΤΣΙΑ: Στις φλόγες φορτηγό-ψυγείο ενώ βρισκόταν εν κινήσει – Χωρίς τραυματισμούς το περιστατικό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/7) σε φορτηγό-ψυγείο...

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Τεχνική βλάβη στο Βασιλικό – Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καταγράφονται το βράδυ της...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: 18.409 καταγγελίες βίας σε πέντε χρόνια – Οι αριθμοί που σοκάρουν και η αθέατη πλευρά της κακοποίησης

Αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν...

Related Articles

Popular Categories