ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ…»-Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ

Με ενθουσιασμό μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί την χαρά της η οποία αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου από το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου υπέγραψε και επίσημα με το Mega από το Οpen και οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν κάθε Σαββατοκύριακο. Λίγη ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Mega Ελλάδος η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετικό σύντομο απόσπασμα στο Instagram.

«Γειά σας ρε παιδιά! Επιτέλους, επιτέλους μπορώ να το φωνάξω, μπορώ μαζί σας να το μοιραστώ πως είμαι πια στο MEGA. Στο MEGA το καλό»

Hot this week

ΒΙΝΤΕΟ: Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην Κύπρο… κάνετε λάθος – Γαϊδουρίτσα «έκοβε βόλτες» στον κυκλικό κόμβο Τσερίου

Ένα στιγμιότυπο που δύσκολα συναντά κανείς στην καθημερινότητα κατέγραψε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρέωση €20 για πιστοποίηση υπογραφής προκαλεί ερωτήματα – Τι προβλέπει το Υπουργείο Εσωτερικών

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία πολίτη, ο οποίος κλήθηκε να...

Topics

Related Articles

Popular Categories