ΣΙΝΔΕΪ: H OΠΕΡΑ ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821

Η φημισμένη Όπερα του Σιδνεϊ θα φωταγωγηθεί με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας για να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο η επέτειος των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821.

Φωτομοντάζ της Όπερας με τα ελληνικά χρώματα από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. Φώτο: Facebook

Την σχετική ανακοίνωση έκανε η πρωθυπουργός της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Gladys Berejikliam. Η πρόταση έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο από την Σόφη Κότση τον Steve Kamper  και την γερουσιαστή Courtney Houssos αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.Τελικά η  πολιτειακή πρωθυπουργός έδωσε την έγκρισή της, κάτι που σχολίασε πολύ θετικά η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Hot this week

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Αύριο στο Δικαστήριο ο εν αργία Δήμαρχος – Κάλεσμα για ειρηνική συγκέντρωση στην Πάφο

Ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να παρουσιαστεί (αύριο 21...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένα λιτό γκράφιτι στο Κάστρο ξυπνά τη μνήμη του Μάριου Τόκα – Η πόλη δεν τον ξεχνά-(Φώτο)

Σε ένα μικρό δρομάκι στη Λεμεσό, κοντά στην περιοχή...

KΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Τηλεφωνικές απάτες σε εξέλιξη με ψεύτικες ειδοποιήσεις για συναλλαγές – Έκκληση για προσοχή

Η Αστυνομία έχει δεχθεί νέες καταγγελίες από πολίτες για...

BIASED BEAST: Viral ο Κύπριος ερμηνευτής στο YFSF – Η «καληνύχτα» που έγινε talk of the show και η υπόσχεση που έδωσε -(Βίντεο-Φώτο)

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο...

Topics

Related Articles

Popular Categories