ΣΕΠΟΛΙΑ: Στη φυλακή και ο «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης-Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ένας ακόμα κατηγορούμενος ο ενδέκατος κατά σειρά οδηγείται στη φυλακή για τη δυσώδη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη από τα Σεπόλια.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση που ερευνά η δικαστική λειτουργός, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης. Ακόμη, φέρεται να ανέφερε ότι δεν έχει δει ποτέ την ανήλικη ούτε και έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.Ωστόσο οι υπερασπιστικοί αυτοί ισχυρισμοί όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας δεν έπεισαν του δικαστικούς λειτουργούς που του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Ο «Μιχάλης» είναι το τρίτο άνθρωπο που κατηγορείται για μαστροπεία, μετά τον Ηλία Μίχο και τη μητέρα της 12χρονης η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει. Το ψευδώνυμο «Μιχάλης» το χρησιμοποιούσε στις δύο εφαρμογές με τις οποίες συνομιλούσε με το κορίτσι. Στην πραγματικότητα είναι λέγεται Μανόλης, είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών. Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν έπειτα από έρευνα των διαδικτυακών του κινήσεων.

Όλα δείχνουν πως ο ρόλος του ήταν κομβικός, αντίστοιχος με του Ηλία Μίχου, ενώ ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι φέρεται να είχε συναντηθεί με το κορίτσι. Ο 57χρονος φαίνεται ότι με ψεύτικο προφίλ, προσέγγιζε πελάτες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής. «Από αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι έχει βρεθεί (με τη 12χρονη), απλά περιμένουμε τι εξηγήσεις θα δώσει. Η 12χρονη έχει καταθέσει. Έχει πει διάφορα πράγματα που αφορούν τον συγκεκριμένο και περιμένουμε τώρα να γίνει αυτή η διασταύρωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Πηγή:in.gr

Hot this week

ΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: 911 καταγγελίες στο «μικροσκόπιο» – Οι 645 έχουν εξεταστεί

911 καταγγελίες έχουν φτάσει στην Αρχή κατά της Διαφθοράς,...

VIRAL: «Δεν είμαι η… Μαίρη Παναγιωταρά» στις ΗΠΑ – 43,9 εκατ. views για το βίντεο που προκάλεσε σάλο-(Bίντεο)

Ένα στιγμιότυπο λίγων δευτερολέπτων από αγώνα των San Francisco...

ΝΕΠΑΛ: Η πλαγιά «καταπίνεται» μπροστά στα μάτια των κατοίκων – Συγκλονιστικό viral βίντεο από την κατολίσθηση-(Bίντεο)

Συγκλονιστικές εικόνες από το Νεπάλ καταγράφουν τη στιγμή που...

Το City of Dreams Mediterranean παρουσιάζει το Flames of Glory με έπαθλα έως €50.000 σε Free Play και μια Mercedes-Benz GLC

Μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας επιφυλάσσει για το κοινό του...

Στις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου η Τρ. Κύπρου – Η μοναδική κυπριακή στη λίστα του Forbes

Στις κορυφαίες τράπεζες παγκοσμίως συγκαταλέγεται η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα...

Topics

ΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: 911 καταγγελίες στο «μικροσκόπιο» – Οι 645 έχουν εξεταστεί

911 καταγγελίες έχουν φτάσει στην Αρχή κατά της Διαφθοράς,...

Το City of Dreams Mediterranean παρουσιάζει το Flames of Glory με έπαθλα έως €50.000 σε Free Play και μια Mercedes-Benz GLC

Μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας επιφυλάσσει για το κοινό του...

Στις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου η Τρ. Κύπρου – Η μοναδική κυπριακή στη λίστα του Forbes

Στις κορυφαίες τράπεζες παγκοσμίως συγκαταλέγεται η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα...

Η Capital.com παρουσιάζει τις νέες της επενδύσεις σε μετοχές και ETFs σε όλη την Ευρώπη

Η νέα υπηρεσία σηματοδοτεί την εξέλιξη της Capital.com σε...

Related Articles

Popular Categories