21.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: «Είναι τιμή μου που τραγούδησα απόψε στην Τελετή Έναρξης των...

ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: «Είναι τιμή μου που τραγούδησα απόψε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024»-Δεν έλαβε κανένα ποσό για την εμφάνισή της-(Φώτο-Βίντεο)

-

Το πιο λαμπρό αστέρι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στάθηκε με αξιοπρέπεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι κερδίζοντας για άλλη μια φορά το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, μετά από χρόνια απουσίας από τη μουσική σκηνή.

Η ερμηνεία της κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των δεκάδων χιλιάδων παρευρισκομένων που την παρακολούθησαν δακρυσμένοι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Μετά το άναμμα της Ολυμπιακής φλόγας, που κατέληξε στον ουρανό με τη βοήθεια ενός τεράστιου αερόστατου, τραγούδησε το «L’Hymne à l’amour», ένα κλασικό τραγούδι του 1950 από την αείμνηστη Γαλλίδα ερμηνεύτρια Εντίθ Πιάφ καθηλώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι θεατές παρέμειναν μέχρι το τέλος. Άκρως εντυπωσιακός ήταν και ο Πύργος του Άιφελ που φωτίστηκε έχοντας πάνω του και τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Σημειώνεται ότι η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person το 2022. Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί επώδυνους μυϊκούς σπασμούς. Η ίδια αποκάλυψε την πάθησή της τον Δεκέμβριο του 2022 με ένα βίντεο στο Ιnstagram, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που ακυρώνει την παγκόσμια της «Courage». 

«Είναι τιμή μου που τραγούδησα απόψε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 και είμαι γεμάτη χαρά που επιστρέφω σε μια από τις πιο αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω απ’ όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας έχετε επικεντρωθεί στο όνειρό σας, και είτε κερδίσετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω η παρουσία σας εδώ να σημαίνει ότι το όνειρό σας έχει γίνει πραγματικότητα! Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!»

Παρόλο που οι καλλιτέχνες δεν θα πληρωθούν για τις εμφανίσεις τους, ο οργανισμός θα καλύψει όλα τα έξοδα για την τεχνική παραγωγή και τις ανάγκες των εμφανίσεων, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η φημολογία ότι η Σελίν Ντιόν έλαβε δύο εκατομμύρια δολάρια για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις τελετές των Αγώνων του Παρισιού δεν θα λάβουν αμοιβή για την εμφάνισή τους.

«Σε αντίθεση με κάποιες αναφορές στα ΜΜΕ, οι καλλιτέχνες στις τελετές των Αγώνων του Παρισιού 2024 δεν θα λάβουν αμοιβή για την εμφάνισή τους. Η απόφασή των καλλιτεχνών να εμφανιστούν υπό αυτές τις συνθήκες αντανακλά την επιθυμία τους να συμμετάσχουν σε ένα ιστορικό γεγονός για τη Γαλλία και τον κόσμο του αθλητισμού».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: