ΣΑΝΑ ΜΑΡΙΝ: Αντιδράσεις μετά τη διαρροή βίντεο – Αρνείται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών-Η Φιλανδή πρωθυπουργός απαντά (Βίντεο)

Βίντεο που διέρρευσαν στον Τύπο έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μάριν. Η φινλανδική εφημερίδα Iltalehti ανέφερε την Τετάρτη ότι, σε νέα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρωθυπουργός εθεάθη να διασκεδάζει με άλλους γνωστούς Φινλανδούς όπως πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Στα πλάνα που διέρρευσαν, τα οποία διαχέονται σε πολλά κλιπ στο Instagram Stories, η Μάριν φαίνεται να χορεύει ξέφρενα με φίλους ενώ ακούγονται άνθρωποι να φωνάζουν για κοκαΐνη, σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης. Ο φινλανδός βουλευτής Mikko Kärnä, από το κόμμα που συγκυβερνά με το κόμμα της  Μάριν, προέτρεψε την πρωθυπουργό να υποβληθεί σε εξέταση για ναρκωτικά και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα. «Ο λαός έχει επίσης το δικαίωμα να το περιμένει αυτό από την πρωθυπουργό του», έγραψε στο Twitter.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης, η Μάριν αρνήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και δήλωσε ότι δεν έχει «τίποτα να κρύψει ή να αποκρύψει». Σύμφωνα με τη Μάριν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες. Διευκρίνισε ότι γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε, αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παραμείνουν ιδιωτικά.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας» εξήγησε η Μάριν. Μετά το πάρτι η βραδιά συνεχίστηκε σε δύο ακόμη μπαρ στο Ελσίνκι, διευκρίνισε η Φινλανδή πρωθυπουργός στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος μπορεί να διέρρευσε τα βίντεο.

«Εμπιστεύτηκα ότι εφόσον τα βίντεο είναι ιδιωτικά και δημοσιεύτηκαν σε ιδιωτική εκδήλωση, δεν θα δημοσιεύονταν», είπε η Μάριν. Τα αποσπάσματα έχουν προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με ορισμένους επικριτές να κατακεραυνώνουν τη Μάριν για ανεύθυνη, όπως λένε, συμπεριφορά, ενώ άλλοι βλέπουν μια πιθανή αύξηση της δημοτικότητας της 36χρονης πρωθυπουργού. Η Μάριν δέχθηκε πυρά τον περασμένο Δεκέμβριο επειδή είχε μια νυχτερινή έξοδο λίγο μετά τη θετική εξέταση ενός κυβερνητικού συναδέλφου του σε κορωνοϊο.

Πηγή:in.gr

Hot this week

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Περιορισμένη ορατότητα στην Κοκκινοτριμιθιά λόγω βροχής

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο...

ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ: Έφυγε από τη ζωή η αξέχαστη «Λωξάντρα» του ελληνικού θεάτρου

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου,...

«Η ΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΥΛΙΑ»: Διαμαρτυρία για την επέκταση του λατομείου

Με σύνθημα «Η Σιά θέλει Πράσινο Ξυλιά», οι κάτοικοι...

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονη μετά από σοβαρό περιστατικό – Διατάχθηκε εσωτερική έρευνα

Σε κρίσιμη κατάσταση φέρεται να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο...

Topics

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Περιορισμένη ορατότητα στην Κοκκινοτριμιθιά λόγω βροχής

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο...

ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ: Έφυγε από τη ζωή η αξέχαστη «Λωξάντρα» του ελληνικού θεάτρου

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου,...

«Η ΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΥΛΙΑ»: Διαμαρτυρία για την επέκταση του λατομείου

Με σύνθημα «Η Σιά θέλει Πράσινο Ξυλιά», οι κάτοικοι...

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: 28 νεκροί από την κατάρρευση οροφής σχολείου – Ανάμεσα στα θύματα παιδιά κάτω των 13 ετών

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, όταν κατέρρευσε...

Τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels αναγνωρίζονται από το MICHELIN Guide

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της Louis Hotels αναγνωρίζεται...

Related Articles

Popular Categories