17.4 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΩΣΙΑ: Αγέλη αδέσποτων σκύλων κατασπάραξε 7χρονο κοριτσάκι (Bίντεο)

ΡΩΣΙΑ: Αγέλη αδέσποτων σκύλων κατασπάραξε 7χρονο κοριτσάκι (Bίντεο)

-

Η μικρή Mαργαρίτα, 7 ετών, δέχθηκε επίθεση από μία αγέλη άγριων σκυλιών καθώς επέστρεφε σπίτι από το μάθημα μουσικής. Τα αδέσποτα ζώα την έσυραν σε ερημιά και ακρωτηρίασαν το σώμα της.

Η Mαργαρίτα Κανορσκάι, 7 ετών, δέχθηκε επίθεση από μία αγέλη άγριων σκυλιών καθώς επέστρεφε σπίτι από το μάθημα μουσικής. Τα αδέσποτα ζώα την έσυραν σε ερημιά και ακρωτηρίασαν το σώμα της. Ήταν μοναχοπαίδι του πιλότου της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, ταγματάρχη Άντον Κανόρσκι. Η μικρή έπεσε σε ενέδρα σε μια στενή λωρίδα στην ανατολική περιοχή Transbaikal της Ρωσίας και δεν είχε τρόπο να διαφύγει. Τα ζώα της ακρωτηρίασαν το ένα πόδι και το πρόσωπο, στη μοιραία επίθεση. Η αστυνομία χρειάστηκε να διώξει τα σκυλιά για να πλησιάσει το σώμα της που είχε συρθεί σε ερημιά.

Η μητέρα της 7χρονης δασκάλα στην περιοχή, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το σοκ που υπέστη από τη φρικτή επίθεση στο παιδί της. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν το επόμενο πρωί δείχνουν τα ρούχα του κοριτσιού στην ερημιά και ένα κόκκινο γάντι μέσα στο χιόνι. Η κηδεία -στην οποία συμμετείχαν οι συμμαθητές της μικρής- έγινε μετά από οργισμένες διαμαρτυρίες των κατοίκων του χωριού Domna, περίπου 20 μίλια νοτιοδυτικά της περιφερειακής πρωτεύουσας. Το χωριό που μένει η οικογένεια έχει πληθυσμό 6.300 κατοίκων και διαθέτει επίσης στρατιωτική βάση.

https://youtu.be/80w5QxauIBg

Καθώς ξέσπασε οργή στο χωριό για την αποτυχία των αξιωματούχων να λάβουν υπόψη τις προειδοποιήσεις για τις βίαιες αγέλες σκύλων, ο περιφερειακός κυβερνήτης Αλεξάντερ Οσίποφ έσπευσε στην περιοχή για να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η ρωσική νομοθεσία δεν επιτρέπει στους τοπικούς αξιωματούχους να καταστρέφουν ή να απομακρύνουν αδέσποτα σκυλιά από τις κοινότητες είπε. Και πρόσθεσε: «Είναι αδύνατο να περιγράψουμε τον πόνο και τη θλίψη μας με λόγια», είπε. «Εκ μέρους ολόκληρης της περιοχής εκφράζω την υποστήριξή μας σε όλη την οικογένεια του παιδιού. Θα ερευνήσουμε διεξοδικά την τραγωδία».

Πηγή : magnesianews.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: