ΠETΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Πήγε στο σπίτι του (Βίντεο)

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε ο Πέτρος ΦΙλιππίδης, ύστερα από την περιπέτεια με την υγεία του. Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα μπορεί να βγει από τη Ελλάδα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

«Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα, μέχρι σήμερα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν, καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο», είπε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

https://youtu.be/P6HbJIl1C0I

Hot this week

CLOUD OFFICE: Ανακηρύσσεται ­«Google Cloud Partner of the Year 2026» για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Google Cloud NEXT...

UNICARS: Για μια ακόμη χρονιά πρωταγωνιστεί στο θεσμό Best Workplaces

Η μοναδική εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Κύπρο...

PEUGEOT 2008 HYBRID: Θέτει ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του ξεκινώντας από €23.900

Το Peugeot 2008 Hybrid αποτελεί μία από τις πιο...

Topics

UNICARS: Για μια ακόμη χρονιά πρωταγωνιστεί στο θεσμό Best Workplaces

Η μοναδική εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Κύπρο...

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ TWENTY EDITION: Tιμά τα είκοσι χρόνια του Range Rover Sport στην αγορά

Η Range Rover γιορτάζει δύο δεκαετίες παρουσίας του Range...

EUROLIFE: Σημαντικές διακρίσεις στα 5α Digital Finance Awards 2026

Με μια εντυπωσιακή παρουσία στα 5α Digital Finance Awards...

Related Articles

Popular Categories