ΠΥΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ «ΠΕΣΕΙ» ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ «ΠΑΥΣΗ»

Αγανακτισμένοι φαίνεται να είναι όσοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 35-36 χρονών που θέλησαν να μπουν στην Πύλη Εμβολιασμού για να κλείσουν το ραντεβού τους ώστε να τους χορηγηθεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊου. Από το πρωϊ και πάλι εμφανίζονται προβλήματα ενώ κωμικοτραγικός είναι ο τρόπος που το παρουσιάζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η ηλικιακή ομάδα 35-36 αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα από χθες ώστε να κλείσει το ραντεβού του για εμβολιασμό. Πιο κάτω σας παραθέτουμε τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο χώρο της Πύλης Εμβολιασμού.

Hot this week

Το City of Dreams Mediterranean στο πλευρό των παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά

Στο πλευρό παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη βρίσκεται...

Παρουσίαση έκδοσης Κύπρος Νήσος – Ιστορία, Μνήμη, Πραγματικότητα στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:00 Ο πολυσυλλεκτικός τόμος Κύπρος...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο αντίθετο ρεύμα οχήματος στον αυτοκινητόδρομο– Η στιγμή που επιστρέφει στην έξοδο Κοκκινοτριμιθιάς (Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της...

Topics

Το City of Dreams Mediterranean στο πλευρό των παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά

Στο πλευρό παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories