28.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ €100 ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ...»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ €100 ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ…»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

-

Η πλατφόρμα για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης €100 σε μαθητές/μαθήτριες για την αγορά σχολικών ειδών» είναι διαθέσιμη στους γονείς και κηδεμόνες από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή από τις 2 Οκτωβρίου 2024, ώρα 12:00, έως τις 10 Οκτωβρίου 2024, την ίδια ώρα. Επιπλέον, οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να επισκεφθούν την πλατφόρμα και μέσω συνδέσμου (banner) που θα εμφανιστεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (Υ.Π.Α.Ν.): www.moec.gov.cy.

Μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα sch.cy/epichorigisi.

Οι γονείς/κηδεμόνες πρέπει να καταχωρίσουν τα εξής στοιχεία:

  1. Αριθμό ταυτότητας, διαβατηρίου ή ARC του μαθητή/μαθήτριας, όπως έχει καταχωριστεί στο σχολείο.
  2. Ημερομηνία γέννησης του μαθητή/μαθήτριας.
  3. Αριθμό κινητού τηλεφώνου γονέα ή κηδεμόνα.

Με την ορθή καταχώριση, θα σταλεί στο κινητό τηλέφωνο του γονέα ένας Προσωρινός Κωδικός Πρόσβασης (OTP). Καταχωρώντας τον κωδικό αυτό, θα εμφανιστούν τα στοιχεία του μαθητή/μαθήτριας, και ο γονέας θα καταχωρίσει τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της επιχορήγησης. Δεν απαιτείται η προσκόμιση απόδειξης για την αγορά σχολικών ειδών.

Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων, θα ζητηθεί επανακαταχώριση. Για βοήθεια, οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους λειτουργούς του Υ.Π.Α.Ν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...