Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
6.4 C
Cyprus

ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΟΥΙΛΙΑΜ-ΧΑΡΙ: ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΤΑΙΑΝΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ

Σε ένα από τα αγαπημένα της σημεία στο παλάτι όπου πέρασε δεκαέξι χρόνιας μοναξιάς από τη ζωή της, έγιναν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Οι δύο της γιοί βρέθηκαν μόνοι τους, μακριά από τις συζύγους τους, και αποκάλυψαν το άγαλμα της μητέρας τους, Νταϊάνας.

Η τελετή πρόσφερε την ευκαιρία στους δύο γιους της, τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι να είναι μακριά από όλη τη Βασιλική οικογένεια έχοντας τη ευκαιρία να συνομιλήσουν και να μοιραστούν το πόνο τους για το πρόωρο χαμό της μητέρας τους. Σήμερα, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα γιόρταζε τα 60 της χρόνια για αυτό άλλωστε και έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Η κατασκευή του αγάλματος ανατέθηκε από τους δύο αδερφούς στο διάσημο γλύπτη Ίαν Ρανκ-Μπρόουντλι το 2017, και πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει φιλοτεχνήσει την προτομή της βασίλισσας Ελισάβετ που βρίσκεται πάνω σε όλα τα νομίσματα της βρετανικής στερλίνας.

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μόνο λίγα μέλη της οικογένειας της Νταϊάνας και της επιτροπής που είχε αναλάβει την αναδιαρρύθμιση του κήπου ώστε να υποδεχθεί το άγαλμα. Το άγαλμα απεικονίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα με τρία παιδιά, μια αναφορά στο φιλανθρωπικό της έργο.

Να θυμίσουμε, ότι ο  Ουίλιαμ ήταν 15 και ο Χάρι 12 χρονών, όταν η λιμουζίνα στην οποία επέβαιναν η μητέρα τους και ο σύντροφός της Ντόντι αλ Φαγιέντ συνετρίβη σε μια σήραγγα στο Παρίσι, ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους παπαράτσι που τους κυνηγούσαν.

Hot this week

EUROVISION 2026: Η Κύπρος και η Ελλάδα σε ξεχωριστούς ημιτελικούς -Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν σε διαφορετικούς...

ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ-ΔΑΝΑΗ ΧΡΗΣΤΟΥ: Χαλαρές στιγμές και τοπικές γεύσεις στη λαϊκή της Γερμασόγειας-(Φώτο)

Η Μέλανη Στέλιου και η Δανάη Χρήστου επισκέφθηκαν τη...

ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο «Βασιλιάς της σούβλας» έφυγε από τη ζωή – Ο Κύπριος που άφησε γεύση παράδοσης στη Μελβούρνη

Θλίψη σκόρπισε στην ομογένεια της Αυστραλίας και ιδιαίτερα στην...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Ταξίδι στην Ιορδανία από το Αμμάν μέχρι την Πέτρα και την έρημο Wadi Rum.

Η travel blogger και δημοσιογράφος του OLOI MEDIA, Κατερίνα...

ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2026: Oι νικητές, το κόκκινο χαλί και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις (Φώτο-Βίντεο)

Η τελετή των Χρυσών Σφαιρών 2026 σηματοδότησε επίσημα την...

Topics

JOHN CHRISTODOULOU: Απεβίωσε ο πατέρας του Κύπριου επιχειρηματία – Η ανακοίνωση του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

Ο Θεοφάνης Χριστοδούλου, πατέρας του Κύπριου‑γεννημένου Βρετανού επιχειρηματία και...

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έκλεισε με «Πέρας» και ατέλειωτο πάρτι-(Φώτο)

Τρεις μήνες γεμάτοι θέατρο, μουσική, χορό και τέχνη ζωντάνεψαν...

Related Articles

Popular Categories