ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ MATEEN: Ο πλουσιότερος εργένης παντρεύτηκε την αγαπημένη του-Σε μια μοντέρνα εκδοχή της συντηρητικής χώρας-(Φώτο)

Ο πιο περιζήτητος εργένης πρίγκιπας του Μπρουνέι, Mateen παντρεύτηκε τη αγαπημένη του, κοινή θνητή, Anisha Rosnah.

Ο Πρίγκιπας Mateen εκτιμάται ότι έχει καθαρή περιουσία 44 δισεκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων (30 δισεκατομμύρια δολάρια). Είναι ο μακροβιότερος μονάρχης στον κόσμο και κάποτε ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, σύμφωνα με το news.com.au.

Ως το δέκατο παιδί και ο τέταρτος γιος του σουλτάνου Hassanal Bolkiah, ο πρίγκιπας Mateen είναι απίθανο να ανέβει στον θρόνο της πλούσιας σε πετρέλαιο χώρας. Η εμφάνισή του όμως έχει καταστήσει τον πρίγκιπα Mateen σε πλεονέκτημα δημοσίων σχέσεων για τη βασιλική οικογένεια, η οποία έχει πληγεί από σκάνδαλα και λογοκρισία όλα αυτά τα χρόνια.

Μια φωτογραφία πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Mateen και της Yang Mulia Anisha Rosnah που αναρτήθηκε στο Instagram φάνηκε να είναι μια προσπάθεια να λάμψει μια πιο μοντέρνα εικόνα της συντηρητικής χώρας.

Hot this week

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: Βούρκωσε μιλώντας για τον Γιώργο Μαζωνάκη από τη σκηνή του Παττιχείου – «Θα μου λείψει και εμένα…» (Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε απόψε στη συναυλία του...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Από την Πάφο στη Λάρνακα κολυμπώντας 151 χιλιόμετρα για έναν σημαντικό σκοπό

Μια νέα μεγάλη πρόκληση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Παραολυμπιονίκης...

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Γλάδστωνος χωρίς αυτοκίνητα την Κυριακή – Μια μέρα γεμάτη δράσεις

Η οδός Γλάδστωνος στη Λεμεσό αφήνει για λίγο τα...

ΠΣΕΜ: «Η αποχή δεν είναι το τέλος του αγώνα» – Ζητούν χρονοδιάγραμμα για τα κλιματιστικά στα σχολεία

Με αιχμές προς το Υπουργείο Παιδείας για την κατάσταση...

Topics

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Από την Πάφο στη Λάρνακα κολυμπώντας 151 χιλιόμετρα για έναν σημαντικό σκοπό

Μια νέα μεγάλη πρόκληση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Παραολυμπιονίκης...

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο εσωτερικό του Filo Jet οι νέες έρευνες για τους 14 αγνοούμενους

Στα βαθιά νερά της κατεχόμενης Κερύνειας συνεχίζεται μια από...

Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ: – Μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη παιχνίδι, χαμόγελα και προσφορά στη Λεμεσό

Μια διαφορετική Κυριακή γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική και δημιουργικές...

Related Articles

Popular Categories