ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ:ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΓΙΑ

Γενέθλια είχε χθες η Πόπη Τσαπανίδου η οποία μάλιστα σε λίγο καιρό θα γίνει γιαγιά. Η γνωστή δημοσιογράφος ανάρτησε την ημέρα των γενεθλίων της φωτογραφίες αφήνοντας το δικό της μήνυμα.

«Happy birthday to me!  Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ! Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά”».

Να θυμίσουμε ότι η 54χρονη πλέον δημοσιογράφος θα γίνει πολύ σύντομα γιαγιά αφού η κόρη της, Μαρίνα περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα θα είναι αγοράκι.

Hot this week

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΝ 30 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: DNA τεστ έφεραν τα πάνω-κάτω – Η νέα βρετανική προειδοποίηση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τις...

ΜΑΚΕΝΖΙ: F-16 πέταξαν πάνω από την παραλία – Σήκωσαν τα βλέμματα στον ουρανό οι λουόμενοι -(Αποκλειστικό-Βίντεο)

Ένα διαφορετικό σκηνικό αντίκρισαν το μεσημέρι οι λουόμενοι στο...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σίφνο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη...

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

Topics

Related Articles

Popular Categories