ΠΟΠΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ: ME THN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΥΠΡΟΥ

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κύπρια φωτογράφος, Πόπη Θεοκλήτου, παρουσιάζει τη συλλογή «Beyond The Surface» τα οποία έσοδα θα τα διαθέσει για την στήριξη των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Εκτός από διάφορες εκθέσεις στην Κύπρο, η κ. Θεοκλήτου παρουσίασε το έργο της σε εκθέσεις  και διαγωνισμούς στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Ισπανία και η Ελλάδα όπου απέσπασε σειρά βραβείων και επαίνων. Παράλληλα διετέλεσε κριτής σε διαγωνισμούς φωτογραφίας. Η συλλογή «Beyond The Surface» θα ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους στο γαλάζιο της θάλασσας, στο χορό των κυμάτων, στην αλμύρα που μένει στο κορμί μας και στον ζεστό ήλιο που μας αγγίζει το πρόσωπο και τη ψυχή μας.  Δύο από τις φωτογραφίες της συλλογής  (Vitamin Sea και Bikinis and Flip Flops) φιλοξενούνται στη Έκθεση  «The Wall» στο κέντρο της Πάφου για 10 μήνες.

Όλη η έκθεση βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου www.anticancersociety.org.cy και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για απλή εκτύπωση, τοποθέτηση σε ξύλινο πλαίσιο και γυαλί και εκτύπωση σε καμβά σε επιλογή διάφορων μεγεθών. Θα εκτυπωθούν 7 αντίγραφα από κάθε φωτογραφία. Οι εκτυπώσεις γίνονται με τη στήριξη του κ. Στέλιου Παφίτη και του Obscura Photo Studio.

Hot this week

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Οι 10 αριστούχοι με το απόλυτο 20 -Τέσσερις ανοίγουν τον δρόμο για την Ιατρική

Με το απόλυτο 20 στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2026 ξεχώρισαν...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ: «Φρένο» στις βαριές εργασίες από το μεσημέρι – Ποιοι εργαζόμενοι προστατεύονται από την υποχρεωτική διακοπή

Σε εφαρμογή τίθενται σήμερα αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων...

Topics

Η Ακαδημία «ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar» επενδύει στο μέλλον: 14 νέοι απόφοιτοι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους

Επενδύοντας διαχρονικά στη συνεχή εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη...

Related Articles

Popular Categories