Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
10.1 C
Cyprus

ΠΕΠΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ: Tιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε κλίμα συγκίνησης-Παρόντες παλιοί συναθλητές όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων-(Βίντεο-Φώτο)

- Advertisement -

Ο χώρος του Δημαρχείου Στροβόλου ήταν κατάμεστος κατά τη διάρκεια της τελετής τιμής προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και επίτιμο πρόεδρο του Ποδοσφαιρικού Όμιλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, Χρυσόστομο Ιακώβου, γνωστός ως Πέπης.

Η βράβευση αποτέλεσε ένα δείγμα τιμής και εκτίμησης προς τον Πέπη Ιακώβου, ο οποίος εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, διετέλεσε και προπονητής, καθώς και πρόεδρος διάφορων αθλητικών σωματείων, με τελευταίο τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.

Τα υφιστάμενα μέλη της επιτροπής του Όμιλου θεώρησαν αναγκαίο να τιμήσουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και σε συνεργασία με το Δήμο Στρόβολου τον βράβευσαν τόσο για την πορεία του στα κυπριακά γήπεδα όσο και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι σωματείων, πρόεδροι διάφορων ποδοσφαιρικών ομάδων, ο δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου, ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής και άλλοι παράγοντες του αθλητισμού.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, φίλος και συνεργάτης του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, ο οποίος εξήρε το έργο του Πέπη Ιακώβου και επικεντρώθηκε ακόμη περισσότερο στον άνθρωπο Πέπη, θυμίζοντας σε όλους την προσπάθειά του να βοηθήσει όσο μπορεί τους συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας του Ήλιου που συνέβη το 2005.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, Κώστας Σαξιατέ, ο πρόεδρος του Ομίλου, Νίκος Σατσιά, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Όλοι οι ομιλούντες ανέδειξαν το χαρακτήρα του Χρυσόστομου Ιακώβου και τις σημαντικές συνεισφορές του στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Συγκινητική ήταν η στιγμή που προβλήθηκε βίντεο από συμπαίκτες του από όλες τις ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, καθώς και η ομιλία του Πέπη Ιακώβου, ο οποίος φανερά συγκινημένος τιμήθηκε υπό την παρουσία αγαπημένων φίλων και συνεργατών.

Μια από τις ευχάριστες στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής, παρ’ όλο το βεβαρημένο πρόγραμμα του κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση αναφέροντας ότι δεν μπορούσε να μην αποτελεί παρών στην βράβευση.

Παράλληλα, στην εκδήλωση επισημάνθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία ενός Μουσείου για τους Ποδοσφαιριστές. Αυτό το μουσείο θα αποτελέσει ένα σημαντικό έργο για να γνωρίζουν οι νέοι για το παλαιότερο ποδόσφαιρο και θα διατηρήσει στην ιστορία τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές που τότε αγωνίζονταν για την αγάπη του αθλήματος και την ανταγωνιστικότητα, και όχι για οτιδήποτε άλλο.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο Χριστόφορος Χριστόφορου

O Άντρος Ευθυμίου o Ανδρέας Πέρος o Κώστας Σεραφείμ και o Άντρος Κουλουμπρής.

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories