ΠΑΦΟΣ: Οι δυνατές βροχές πήγαν παραθαλάσσια- Με διακοπές ρεύματος σε διάφορες κοινότητες -(Βίντεο)

Οι βροχές που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασαν στην Πάφο το βράδυ της Παρασκευής, φέρνοντας λίγη… ανακούφιση από τη ξηρασία.

Ωστόσο, τα καταρρακτώδη νερά προκάλεσαν διακοπές ρεύματος σε αρκετές κοινότητες, μεταξύ των οποίων: Κάτω Αρόδες, Κάθικα, Πάνω Αρχιμανδρίτα, Ακουρσός, Δρούσεια, Ίνεια, Κρίτου Τέρα, Προδρόμι, Τέρα και Θελέτρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αλέξανδρος Κόκκινος

Βίντεο από τη Χλώρακα του Θεοδόση Αντωνίου

Η ΑΗΚ ενημέρωσε ότι το ρεύμα αναμένεται να επανέλθει γύρω στις 11 το βράδυ, οπότε όσοι έμειναν χωρίς ηλεκτρισμό, σύντομα θα δουν ξανά φως στα σπίτια τους.

Παρά τα μικρά προβλήματα, οι κάτοικοι χαιρέτισαν τις βροχές, που ήρθαν για να φέρουν λίγη δροσιά και να αναζωογονήσουν τη φύση μετά από αρκετές ημέρες ξηρασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

«ΣΕΙΡΗΝΕΣ»: Έπεσαν στη θάλασσα για έναν σκοπό – 120 γυναίκες κολύμπησαν στον Πρωταρά για την Αροδαφνούσα-(Φώτο)

Περισσότερες από 120 γυναίκες μπήκαν στη θάλασσα στον Πρωταρά...

44ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΑΡΩΝ: «Ο άνθρωπος είναι ο πολιτισμός» – Η ξεχωριστή τιμή που επιφύλαξαν τα Λεύκαρα-(Βίντεο)

Μια βραδιά γεμάτη κόσμο, πρόσωπα και συγκίνηση έζησαν τα...

Topics

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ: Γιατί το έργο του εξακολουθεί να μας αφορά

Σχεδόν επτά δεκαετίες μετά τον θάνατό του, το έργο...

Related Articles

Popular Categories