ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ: «Για ένα απλό υπέρηχο χάσαμε το μωρό μας»

Συγκλονιστική είναι η ιστορία πώς την βίωσαν οι γονείς του άτυχου βρέφους που απεβίωσε προχθές στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Ο πατέρας του 30 ημερών βρέφους μίλησε στον Άλφα Κύπρου.

Συγκεκριμένα, το βρέφος παρουσίασε αδιαθεσία την περασμένη Δευτέρα και την Τρίτη το βράδυ ανέβηκε ο πυρετός 38,1 και το πρωϊ της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία με λίγα δέκατα πυρετό. Όπως ισχυρίζεται ο πατέρας μετά από αιματολογικές εξετάσεις τους ανέφεραν ότι το μωρό με μια αντιβίωση θα γίνει καλά καθώς ήταν ένα μικρό μικρόβιο.
Όμως την Πέμπτη το βράδυ, διαπίστωσαν πώς η κοιλίτσα του βρέφους είχε γίνει πολύ σκληρή με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο. «Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχε υγρό στο στομάχι και πίεζε ζωτικά όργανα και άμεσα το βρέφος έπρεπε να χειρουργηθεί. Αν γινόταν υπέρηχος κοιλιάς ίσως να το προλαμβάναμε. Για ένα απλό υπέρηχο χάσαμε το μωρό μας».
Ωστόσο οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως το βρέφος έπασχε από σκωληκοειδίτιδα η οποία προκάλεσε σηψαιμία και μόλυνση. Μετά την πρώτη επέμβαση, το βρέφος υπέστη ανακοπή καρδιάς, με τους γιατρούς να το επαναφέρουν και να το υποβάλλουν ξανά σε χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς όμως η κατάσταση του βρέφους επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να πρέπει να διασωληνωθεί και στη συνέχεια να επέλθει ο θάνατος του.
Να σημειωθεί ότι τα ακριβή αιτία του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το απόγευμα του Σαββάτου από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στην Λευκωσία.
 
 

Hot this week

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ: Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή στη γυναίκα που είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για βιασμό

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε...

ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΟΥΕΡΤΑ: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που έδωσε φωνή στους εργάτες γης των ΗΠΑ

Η συνιδρύτρια του United Farm Workers έφυγε από τη...

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η Ιστορία πέρασε από τα θρανία στους δρόμους της Κύπρου -(Φωτο)

Στο μάθημα της Ιστορίας διαβάζουν για το 1940. Σήμερα,...

ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Το τελευταίο αντίο στον ιδιοκτήτη του ICON Sports

Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη του ICON...

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Eπιμένει να έχει κέφια ο καιρός-Πότε τίθεται σε ισχύ

Ο καιρός παραμένει άστατος στην Κύπρο, με τις βροχές...

Topics

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η Ιστορία πέρασε από τα θρανία στους δρόμους της Κύπρου -(Φωτο)

Στο μάθημα της Ιστορίας διαβάζουν για το 1940. Σήμερα,...

ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Το τελευταίο αντίο στον ιδιοκτήτη του ICON Sports

Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη του ICON...

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Eπιμένει να έχει κέφια ο καιρός-Πότε τίθεται σε ισχύ

Ο καιρός παραμένει άστατος στην Κύπρο, με τις βροχές...

ΠΑΦΟΣ:Λιποθυμία παιδιού στην παρέλαση – Στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε επτάχρονο παιδί, το οποίο έχασε τις...

Related Articles

Popular Categories