ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ: Αποκαλύπτει τι θα γίνει στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”… (Φώτο)

Μετά από πέντε χρόνια ο Πασχάλης Τσαρούχας επέστρεψε στην τηλεόραση στη Γη της Ελιάς. Ο ίδιος σε συνέντευξή του, ήταν αποκαλυπτικός το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς αλλά και για τον ρόλο που υποδύεται.

Στην συνέντευξή του, στο TV24 ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για τον χαρακτήρα του Στάθη λέγοντας ότι είναι στιβαρός και σοβαρός ως άνθρωπος και παράλληλα έχει και τα κωμικά του στοιχεία γι’ αυτό άλλωστε είναι αγαπητός στους τηλεθεατές. Αναφερόμενος, στην απιστία προς τη σύζυγό του, ο Πασχάλης Τσαρούχας διευκρινίζει ότι είναι μια χαρά και μάλιστα είναι δικαιολογημένος, εάν σκεφτεί πώς για 20 χρόνια περίπου κάνει υπομονή μέσα στο γάμο του. Όμως, σε σχετική ερώτηση εάν όντως αγαπάει πολύ τη γυναίκα του ο ίδιος αναφέρει ότι δεν μένεις σε ένα γάμο μόνο γιατί αγαπάς τον άνθρωπο σου, αλλά πολλών πραγμάτων. Την μεγάλη ανατροπή την κάνει η Ιουλία η οποία ανατρέπει και τις ισορροπίες. Σύμφωνα με τον πετυχημένο ηθοποιό τα πράγματα δεν θα μείνουν έτσι όπως έχουν λόγω των πολλών ανατροπών που θα έρθουν.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν η Αρετή θα περπατήσει και τότε το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ο ίδιος θα πάρει τις αποφάσεις του και θα κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μια κίνηση όμως που δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αφού η Ιουλία και όχι τα παιδιά του θα είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Μιλώντας, για την σχέση του γιου του, Στέφανου με τη Μυρτάλη, ο γνωστός ηθοποιός δείχνει ότι ο ήρωας που υποδύεται είναι πολύ θετικός με τη σχέση του. «Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το ζευγάρι στο μέλλον, όμως ο Στάθης από την αρχή ήταν πολύ θετικός με αυτή την ιστορία, ίσως γιατί του θυμίζει τα όσα έζησε στα νιάτα του με την Ιουλία. Ίσως όμως και γιατί είναι πιο ανοιχτόμυαλος ή απλά βλέπει πως μόνο με αυτό το κορίτσι είναι ευτυχισμένος ο Στέφανος. Εγώ, και πέραν του σεναρίου, στηρίζω αυτό το ζευγάρι, υπάρχει ωστόσο και μια πονηριά σε όλο αυτό, άμα είσαι καλός με όλους, στο τέλος φταίνε οι άλλοι…».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλά για τους υπόλοιπους ρόλους χωρίς όμως να αποκαλύπτει και πολλά πράγματα λέγοντας απλά ότι η Χάιδω θα “μαλακώσει” . Τώρα, όσον αφορά την μεταξύ τους σχέση εκτός κάμερας ο ίδιος διευκρινίζει ότι έχουν δέσει πάρα πολύ με τη Δώρα Χρυσικού, την Ιφιγένεια Τζόλα και τον Λίαμ Αϊρλαντ, οι οποίοι όπως είναι γνωστό υποδύονται τη οικογένεια του.

Hot this week

GNOMI Integrated Communications: Η πρωτιά στα Carob Awards είναι μεγάλη ευθύνη

H Gnomi έχει συγκεντρώσει και πάλι τα περισσότερα βραβεία...

BLUE ISLAND: Λαβράκι με σκορδοβούτυρο και αρωματικά μυρωδικά από την Παόλα Παπακώστα

Το λαβράκι αποκτά ξεχωριστή γεύση με βούτυρο, σκόρδο, μυρωδικά...

BLUE ISLAND: Η ψαρόσουπα βελουτέ της Χρύσως Λέφου που ταιριάζει στις κρύες μέρες

Όταν πέφτει η θερμοκρασία, μια ζεστή ψαρόσουπα είναι ό,τι...

ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ: 608 καταγγελίες σε μία εβδομάδα – Χωρίς κράνος και σε απαγορευμένους δρόμους

Σε 608 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία μέσα σε μία...

ERB ASFALISTIKI: Παρουσίαση για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Η ERB ASFALISTIKI, η Πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου...

Topics

GNOMI Integrated Communications: Η πρωτιά στα Carob Awards είναι μεγάλη ευθύνη

H Gnomi έχει συγκεντρώσει και πάλι τα περισσότερα βραβεία...

BLUE ISLAND: Λαβράκι με σκορδοβούτυρο και αρωματικά μυρωδικά από την Παόλα Παπακώστα

Το λαβράκι αποκτά ξεχωριστή γεύση με βούτυρο, σκόρδο, μυρωδικά...

BLUE ISLAND: Η ψαρόσουπα βελουτέ της Χρύσως Λέφου που ταιριάζει στις κρύες μέρες

Όταν πέφτει η θερμοκρασία, μια ζεστή ψαρόσουπα είναι ό,τι...

ERB ASFALISTIKI: Παρουσίαση για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Η ERB ASFALISTIKI, η Πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου...

ΠΑΦΟΣ: Τέσσερις τραυματίες σε σύγκρουση τριών οχημάτων – Σοβαρά ο ένας

Τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από σύγκρουση τριών...

Related Articles

Popular Categories