18.5 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΜΠΟΣ ΡΙΚΚΟΣ: O στόχος του επιτευχθεί-Πωλήθηκε η φανέλα και το μετάλλιο του...

ΠΑΜΠΟΣ ΡΙΚΚΟΣ: O στόχος του επιτευχθεί-Πωλήθηκε η φανέλα και το μετάλλιο του για τον Λούκα Σταύρου (Φώτο)

-

Πριν δύο εβδομάδες περίπου ο συμπατριώτης μας ποδηλάτης, Πάμπος Χριστοδούλου Ρίκκος, είχε ανακοινώσει ότι διάθετε προς πώληση την αγωνιστική του φανέλα αλλά και το 1ο διεθνές μετάλλιο του για να βοηθήσει στην συλλογή χρημάτων για τον μικρό μαχητή, Λούκα Σταύρου.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση προς το πρόσωπο του μικρού μαχητή Λούκα Σταύρου, ο οποίος όπως είναι γνωστό για δεύτερη φορά δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία. Σήμερα, όπως πληροφορηθήκαμε η αγωνιστική του φανέλα αλλά και το 1ο διεθνές μετάλλιο του ποδηλάτη, Πάμπο Χριστοδούλου Ρίκκου, πωλήθηκε σε κάτοικο από την Πάφο, ο οποίος για ευνοήτους λόγους δεν θέλει να δημοσιευθεί το όνομά του. Να επισημανθεί, ότι η φανέλα και το μετάλλιο πωλήθηκαν πάνω από τη τιμή εκκίνησης των 500 ευρώ που είχε θέσει ο ποδηλάτης.

Η ικανοποίηση και η χαρά του γνωστού ποδηλάτη είναι έκδηλη αφού ο ίδιος νιώθει ότι με την αξιέπαινη αυτή κίνησή του, συνέβαλε για το αγώνα που δίνει η οικογένεια ώστε να μαζευτεί το ποσό ώστε ο μικρός μαχητής εάν και εφόσον μεταβεί στην Γερμανία να έχει δίπλα του, τους αγαπημένους του γονείς.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: