«ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ»:Μια βραδιά γεμάτη αγάπη και προσφορά-Γιατί ο αληθινός έρωτας είναι αυτός που δίνει!

Ο έρωτας ανθίζει στη μουσική, στις αναμνήσεις, στις πράξεις αγάπης. Φέτος, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποκτά ένα βαθύτερο νόημα μέσα από τη φιλανθρωπική συναυλία «Πάμε σαν άλλοτε» με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Ολυμπίου, τη Χορωδία ΟΕΛΜΕΚ και μια ταλαντούχα ορχήστρα καθηγητών μουσικής υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Αντριάνας Σεργίδου.

Η βραδιά υπόσχεται μια μελωδική διαδρομή στις πιο ρομαντικές και νοσταλγικές μελωδίες. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας, με την ευγενική αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά-Χριστοδουλίδη, διοργανώνει αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, όπου η μουσική συναντά τη φιλανθρωπία. Γιατί ο έρωτας δεν είναι μόνο λέξεις και τραγούδια, αλλά και πράξεις. Τα καθαρά έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την αγορά κινητής κλινικής για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στηρίζοντας όσους δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.

Εισιτήρια: 25€
Προπώληση: https://events.karaiskakio.org.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΑΥΣΩΝΑΣ: «Φρένο» στις βαριές εργασίες από το μεσημέρι – Ποιοι εργαζόμενοι προστατεύονται από την υποχρεωτική διακοπή

Σε εφαρμογή τίθενται σήμερα αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων...

Η Ακαδημία «ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar» επενδύει στο μέλλον: 14 νέοι απόφοιτοι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους

Επενδύοντας διαχρονικά στη συνεχή εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη...

Topics

Η Ακαδημία «ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar» επενδύει στο μέλλον: 14 νέοι απόφοιτοι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους

Επενδύοντας διαχρονικά στη συνεχή εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη...

Related Articles

Popular Categories