ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΑΨΟΝΙΔΟΥ: «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η σύζυγός του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χαψονίδου και μητέρα έξι παιδιών ανάρτησε πριν από λίγη ώρα μια φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε πριν λίγες ημέρες. Η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου ενώ λίγη ώρα αργότερα η ίδια την κατέβασε δημοσιεύοντας μια άλλη.

Μια φωτογραφία της με ορό στο χέρι και σωληνάκι στη μύτη ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου, την οποία κατέβασε για να μην ανησυχήσουν οι φίλοι της. Πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλύψει ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη της απέκτησε ένα πρόβλημα βήχα που την ταλαιπωρεί και την εμποδίζει από το γελάσει ή να κλάψει. Μάλιστα ανέφερε ότι μετά από πολλές θεραπείες ίσως ένας γιατρός βρήκε λύση στο πρόβλημά της.

Λίγη ώρα αργότερα ανέβασε νέο story όπου επιβεβαίωνε ότι είναι καλά και επέστρεψε σπίτι και ότι το όλο θέμα αφορούσε πράγματι το θέμα του βήχα που την απασχολεί. Αποκάλυψε δε ότι μαζί της είχε την αγαπημένη της αδελφή, Βαλέρια ενώ εξήγησε γιατί κατέβασε το προηγούμενο story. Να θυμίσουμε, ότι η Ολυμπία Χοψονίδου είναι Ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως σταρ Ελλάς 2006 στα καλλιστεία του Αντ1 και είναι παντρεμένη με τον Ελλαδίτη καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη.

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Δώδεκα έργα που βοήθησε να γεννηθούν παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον ΘΟΚ

Η Αλεξία Παπαλαζάρου δεν θα βρίσκεται στην αίθουσα για...

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ: Εικόνες παραμέλησης στον χώρο στάθμευσης- Σκουπίδια και παραμελημένες φοινικιές στο πάρκινγκ-(Φώτο)

Πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια δίπλα στα κράσπεδα, πεσμένα φοινικόφυλλα...

ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στο Προεδρικό η συζήτηση για αναστολή των εργασιών της ασφαλτικής μονάδας

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον εργολάβο την...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

Topics

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Βρήκαν τη λύση στα χαρτιά – Η πόλη περιμένει έργα

Μετά από χρόνια διαδικασιών, αποφάσεων και εκκρεμοτήτων, ανακοινώθηκε ακόμη...

ΠΑΦΟΣ: Στην Εντατική 54χρονη μετά από παράσυρση – Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται...

Related Articles

Popular Categories