16 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΝΤΕΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία-Παράκληση της οικογένειας να μην απαθανατίσουν...

ΝΤΕΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία-Παράκληση της οικογένειας να μην απαθανατίσουν την εξόδιο ακολουθία

-

Μακριά από τα φωτογραφικά φλας όπως ήταν παράκληση της οικογένειας οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία η 39χρονη σεφ, Ντέμη Γεωργίου η οποία έχασε τη ζωή της απρόσμενα.

Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την σεφ, την οποία οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από το ριάλιτι του STAR, MasterChef. Φέτος, η σεφ είχε ανοίξει το δικό της κατάστημα στην Νάουσα της Πάρου αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί την επιτυχία του.

Όπως είναι γνωστό, η σεφ έφυγε από τη ζωή μετά από βαριά λοίμωξη που την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου είχε φτιάξει την δική της επιχείρηση. Το πρωί της Κυριακής η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα όπου και κατέληξε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Συγκλονιστική ήταν η δήλωση του καλύτερου της φίλου και δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ ο οποίος ανέφερε ότι είχε στείλει μήνυμα με τη λέξη «Σβήνω…και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα…».

Να σημειωθεί, ότι στο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, μαζεύτηκαν φωτογράφοι για να καλύψουν την εξόδιο ακολουθία όμως η οικογένεια, αρνήθηκε.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: