ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία του στην Πάτρα – «..Όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής…» -(Φώτο-Βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην συναυλία που έδωσε στη γενέτειρα του, την Πάτρα. Η συγκίνηση του ήταν έκδηλη και απευθυνόμενος στο κοινό τους είπε και το λόγο.

«Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις. Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ».

Hot this week

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ο 44χρονος γαμπρός της για σεξουαλική κακοποίηση

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο, ενώ τεκμήρια και...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από...

Topics

ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ: 8 χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο – Καταδίκη μετά από εκδίκαση της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου...

Related Articles

Popular Categories