22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΤΙΝΟΣ ΚΚΑΝΤΗΣ: Kατέρριψε το ρεκόρ των 169 ποτηριών εις μνήμη του αδελφού...

ΝΤΙΝΟΣ ΚΚΑΝΤΗΣ: Kατέρριψε το ρεκόρ των 169 ποτηριών εις μνήμη του αδελφού του-Η ανάρτησή της Άντρης Καραντώνη-«Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τόσο συγκλονιστικό» (Βίντεο)

-

Μια συγκλονιστική παρουσίαση πραγματοποίησε ο χορευτής Ντίνος Κκάντης στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού φεστιβάλ «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός φίλος του Σάββας» για τα παιδιά με καρκίνο και ΑμεΑ, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του παραδοσιακού χορού των ποτηριών, με 270 ποτήρια, εις μνήμη του αδελφού του, Ζαχαρία ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδοξα και αναπάντεχα.

Σε ανάρτηση της, η Άντρη Καραντώνη με εμφανή την συγκίνηση της επισήμανε τη συγκίνηση που ένοιωσε όταν ο Ντίνος Κκάντης της απάντησε σε σχετική ερώτησή της. Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Δρομολαξιά και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Ανάμεσα, στους παρευρισκόμενους ο οποίος χόρεψε ήταν και ο συμπατριώτης μας, Ντίνος Κκαντής, ο οποίος έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του παραδοσιακού χορού των ποτηριών, χορεύοντας με 270 ποτήρια στο κεφάλι του, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 169 ποτηριών.

«Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι ανάλογο κάτι τόσο συγκλονιστικό μαγικό ζήσαμε όλοι μαζί την πίστη και την αγάπη του Ντίνου Κκαντή για τον σκοπό που χορεύει! Σε ερώτηση μου γιατί επέλεξε να χορεύει τα ποτήρια η απάντηση ήταν πάντα για να κρατώ ασβέστη την μνήμη του αδερφού μου που έφυγε τόσο άδοξα και αναπάντεχα! Ένα θα σας πω ψες ζήσαμε το θαύμα! Όταν ο Ντίνος ολοκλήρωσε την προσπάθεια με επιτυχία και ακούστηκε πως η νίκη του αφιερώνεται στον αδερφό του Ζαχαρία άνοιξαν οι ουρανοί ταυτόχρονα και έριξε τόση βροχή σαν να του μιλούσε από ψηλά ! Τα θαύματα είναι ανάμεσα μας! Ευχαριστώ που έζησα μαζί σας κάτι τόσο συγκλονιστικό»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: