21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ: ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ: ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

-

Μετά την εντυπωσιακή του είσοδο στην Βουλή των Αντιπροσώπων για την ψήφιση των προϋπολογισμών, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ επέστρεψε στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά.

Σε σημερινή του ανάρτησή ο Νίκος Κέττηρος πληροφόρησε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι αύριο Δευτέρα θα χειρουργηθεί για δεύτερη φορά πληροφορώντας οποιονδήποτε χρειαστεί κάτι εν όψη των γιορτών να αποταθεί σε συγκεκριμένο άτομο για βοήθεια.

«Από Δευτέρας θα μπω στη διαδικασία δεύτερου χειρουργείου. Επειδή ξέρω ότι πολλοί συνάνθρωποι μας βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παρακαλώ όπως οποίος χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί μου για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω, να τηλεφωνεί στο 24653758 και να ζητα τον κ. Γιαννο Μαυρογιαννο, με τον οποίο θα είμαι σε συνεχή επικοινωνία. Σύντομα θα σταθώ ξανά στα πόδια μου!».

Mε τις κόρες του, οι οποίες ανάρτησαν ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα τους. ” Μου έμαθες οτι ηττημένος δεν είναι εκείνος που πέφτει άλλα εκείνος που τα παράτα. Έλεγες πάντα ότι ο άνθρωπος πρέπει να βρίσκει τη δύναμη όταν πέφτει να ξανασηκώνετε. Είμαστε όλοι μαζί σου. Σ’ αγαπαμε και σε περιμένουμε πίσω!!❤Μαχητής όπως πάντα”
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...