ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ- ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ (βίντεο)

Ελπίδα αισιοδοξίας δίνει από το Ισραήλ και το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η συμπατριώτισσα μας Νικολέτα Χρυσάνθου. Η νεαρή από την Κύπρο σήμερα έζησε μια ανεπανάληπτη έκπληξη από το νοσηλευτικό προσωπικό, αφού για δεύτερη φορά την «ταξίδεψαν» μουσικά ξεχνώντας για λίγο την περιπέτεια που ζει.

Η Νικολέτα Χρυσάνθου ανάρτησε ένα βίντεο όπου το νοσηλευτικό προσωπικό της τραγουδούν ενώ στην δημοσίευση της διευκρινίζει ότι έχει βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών και είναι ο πατέρας της.

«Ισραήλ… νομίζω δεν χρειάζεται να περιγράψω πολλά για να σας εξηγήσω πώς είναι τα πράγματα εδώ! Ξεκινώντας απο το προσωπικό; Τους γιατρούς; Τις ελπίδες και την αισιοδοξία που φέγγει από τα μάτια τους; Σήμερα ήταν η 2η φορά που ήρθαν άτομα να μας ‘ταξιδέψουν’ λίγο έξω από την περιπέτεια που περνούμε! Μουσική με συνοδευτικό παγωτό για απόλαυση! Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που συν χαίρεσαι αυτούς τους ανθρώπους που αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους για ασθενείς που μέρα νύκτα είναι σε ένα θάλαμο, σε ένα δωμάτιο. Επί ευκαιρίας θέλω να αναφερθώ και στη δική μου κατάσταση. Ήρθα Ισραήλ με 90% λευχαιμία, που αυτό πάει να πει μηδαμινές ελπίδες ζωής. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο το μόνο που ένιωθα ήταν αισιοδοξία, ότι οι Αγίοι πλέον ήταν κοντά μου αφού ήρθα στον τόπο τους. Ε ναι λοιπόν, φτάσαμε να ξεπεράσουμε το ρεκόρ με λιγότερο από 10% από τις πρώτες κιόλας μέρες της θεραπείας!! Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως έβγαλα μυελό και περιμένουμε τα αποτελέσματα για να προχωρήσουμε στη μεταμόσχευση όπου δότης θα είναι ο πατέρας μου! Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τη στήριξή σας».

Hot this week

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005: 21 χρόνια μετά, οι 121 που παραμένουν ζωντανοί στη μνήμη μας

Υπάρχουν ημερομηνίες που δεν χρειάζεται να τις σημειώσεις σε...

ΣΤΟΥΡΜΠΡΙΤΖ: Η φωτιά έφτασε στα σπίτια – Καίγονται κατοικίες, εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες-(Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Στούρμπριτζ, στην κεντρική Αγγλία, όπου...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αισιόδοξα νέα από τη μάχη με τον καρκίνο – Το μήνυμα του συζύγου της Μάικ -(Βίντεο)

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την Έλενα Αντωνιάδου, η...

ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ: Τρεις μικρές μαχήτριες γιόρτασαν τα γενέθλιά τους μέσα στον θάλαμο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας έφερε η ημέρα...

Topics

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005: 21 χρόνια μετά, οι 121 που παραμένουν ζωντανοί στη μνήμη μας

Υπάρχουν ημερομηνίες που δεν χρειάζεται να τις σημειώσεις σε...

ΣΤΟΥΡΜΠΡΙΤΖ: Η φωτιά έφτασε στα σπίτια – Καίγονται κατοικίες, εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες-(Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Στούρμπριτζ, στην κεντρική Αγγλία, όπου...

Related Articles

Popular Categories