ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ- ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ (βίντεο)

Ελπίδα αισιοδοξίας δίνει από το Ισραήλ και το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η συμπατριώτισσα μας Νικολέτα Χρυσάνθου. Η νεαρή από την Κύπρο σήμερα έζησε μια ανεπανάληπτη έκπληξη από το νοσηλευτικό προσωπικό, αφού για δεύτερη φορά την «ταξίδεψαν» μουσικά ξεχνώντας για λίγο την περιπέτεια που ζει.

Η Νικολέτα Χρυσάνθου ανάρτησε ένα βίντεο όπου το νοσηλευτικό προσωπικό της τραγουδούν ενώ στην δημοσίευση της διευκρινίζει ότι έχει βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών και είναι ο πατέρας της.

«Ισραήλ… νομίζω δεν χρειάζεται να περιγράψω πολλά για να σας εξηγήσω πώς είναι τα πράγματα εδώ! Ξεκινώντας απο το προσωπικό; Τους γιατρούς; Τις ελπίδες και την αισιοδοξία που φέγγει από τα μάτια τους; Σήμερα ήταν η 2η φορά που ήρθαν άτομα να μας ‘ταξιδέψουν’ λίγο έξω από την περιπέτεια που περνούμε! Μουσική με συνοδευτικό παγωτό για απόλαυση! Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που συν χαίρεσαι αυτούς τους ανθρώπους που αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους για ασθενείς που μέρα νύκτα είναι σε ένα θάλαμο, σε ένα δωμάτιο. Επί ευκαιρίας θέλω να αναφερθώ και στη δική μου κατάσταση. Ήρθα Ισραήλ με 90% λευχαιμία, που αυτό πάει να πει μηδαμινές ελπίδες ζωής. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο το μόνο που ένιωθα ήταν αισιοδοξία, ότι οι Αγίοι πλέον ήταν κοντά μου αφού ήρθα στον τόπο τους. Ε ναι λοιπόν, φτάσαμε να ξεπεράσουμε το ρεκόρ με λιγότερο από 10% από τις πρώτες κιόλας μέρες της θεραπείας!! Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως έβγαλα μυελό και περιμένουμε τα αποτελέσματα για να προχωρήσουμε στη μεταμόσχευση όπου δότης θα είναι ο πατέρας μου! Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τη στήριξή σας».

Hot this week

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ: Το Ανώτατο ακυρώνει την άρνηση του κράτους για θεραπεία στο εξωτερικό

Ανατροπή από το Ανώτατο Σημαντική δικαστική νίκη πέτυχε ασθενής που...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΡΙΣΕΙΣ Η ΑΓΟΡΑ: 2,7% αύξηση τον φετινό Απρίλιο σε σχέση με του 2025 στο λιανικό εμπόριο

Υποχώρηση σε μηνιαία βάση Μείωση 1% κατέγραψε ο όγκος του...

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ευχές, δεσμεύσεις και αιχμές

Οι ψήφοι που έκριναν την εκλογή Η Αννίτα Δημητρίου αναδείχθηκε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΔ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ!: Ο Special one αναφέρει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε

Προσφυγή κατά της Τουρκίας Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσέφυγε...

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Αυστηρότερες ποινές και πρόστιμα-μαμούθ για παράνομη μετακίνηση ζώων – συνεχίζονται οι θανατώσεις

Συνεχίζονται οι θανατώσεις ζώων Κανονικά προχωρούν οι θανατώσεις ζώων στο...

Topics

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ευχές, δεσμεύσεις και αιχμές

Οι ψήφοι που έκριναν την εκλογή Η Αννίτα Δημητρίου αναδείχθηκε...

Related Articles

Popular Categories