ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ: H ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ…ΤΡΙΑΝΤΑΡΕΣ

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία εάν και πενήντα χρονών εξακολουθεί να έχει και τη ενέργεια αλλά και την εμφάνισή μιας τριαντάχρονης.

Ακομπλεξάριστη και ειλικρινής σε αυτά που λέει η πετυχημένη ερμηνεύτρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή στο περιοδικό ΟΚ! Ελλάδος δηλώνει ότι η ζωή της είναι γεμάτα ωραία χρόνια, χωρίς ωστόσο να την ενοχλεί ότι άλλαξε ηλικιακά, δεκαετία.

«Όταν μπήκε το 5 μπροστά εννοείς; Όχι. Μόνο χαρά γιατί είναι πολλά αυτά που υπάρχουν δίπλα μου. Πρώτον, τα παιδιά μου, το ένα έχει κλείσει τα 25 και το άλλο τα 20. Πόσο έπρεπε να είμαι, 35; Δεν γίνεται. Είναι γεμάτα χρόνια, ωραία χρόνια. Όταν στη δουλειά σου κοιτάζεις πίσω και χαμογελάς με όσα έχεις δημιουργήσει, αυτό μεταφράζεται σε εμπειρία, χαρά –ακόμα και τις δύσκολες στιγμές θα βάλω μέσα–, το πρόσημο βγαίνει θετικό. Το 5 είναι απλά ένας αριθμός. Και ας ακούγεται κοινότοπο ή μια υπεκφυγή. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι 50 ετών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και θέλω να πιστεύω ότι το αποδεικνύω. Εμένα η ενέργειά μου, η διάθεσή μου, το πρόσωπό μου, η κατασκευή μου είναι στο κόκκινο. Δεν δέχομαι να αφεθώ στην καραντίνα. Βεβαίως προσέχω να μη θέσω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και τους γύρω μου, αλλά δεν μπορώ να καθίσω στιγμή. Τα ζω όλα στο κόκκινο και θέλω γύρω μου την ενέργεια της δημιουργίας, να μην αφήνεις αυτό για το οποίο έχεις πασχίσει τόσα χρόνια. Να είμαι δίπλα στο καινούριο, να το προλαβαίνω και να με προλαβαίνει»

Hot this week

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ: 24 περιστατικά και 14 συλλήψεις σε μόλις έξι μήνες

Αυξημένες σε σχέση με το 2025 είναι οι επιθέσεις...

Topics

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: «Γιατί μία εβδομάδα μετά;» – Αλλάζει η ημερομηνία από του χρόνου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επίθεση με ρόπαλα μετά από εκδήλωση σε αθλητικό σωματείο – Τρεις τραυματίες

Υπόθεση επίθεσης, τραυματισμού και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού – Κομμάτια ελαστικού στη μέση του δρόμου-(Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories