11.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ-ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-«ΛΥΠΑΜΑΙ, Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ-ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-«ΛΥΠΑΜΑΙ, Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ»

-

Σε νέα δήλωση με την οποία ζητά συγγνώμη προχώρησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μετά την απολογία του.

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Ο 33χρονος πιλότος επιμένει, δηλαδή, στην υπερασπιστική του γραμμή κάνοντας ξανά αναφορά στο παιδί του. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Star που μετέδωσε την νέα δήλωση δεν διαφέρει από τα χθεσινά του λεγόμενα.

 «Όπως θρηνούσα από το πρώτο λεπτό έτσι θρηνώ ακόμα και σήμερα για τον χαμό της γυναίκας μου. Με νοιάζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού μου». Να θυμίσουμε, ότι ο  33χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, κρατείται στο ίδιο κελί με ακόμη τρία άτομα, έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών, έναν υπόδικο επίσης για ναρκωτικά και έναν για λαθρεμπόριο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: