ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ: Έτρεξε για φιλανθρωπικό σκοπό βάζοντας το δικό του λιθαράκι-Έστειλε το δικό του μήνυμα (Φώτο)

Παρών στο 38ο Μαραθώνιο που διεξάγεται στην Αθήνα συμμετείχε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην Europa Donna Hellas και στις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού.

Σε ανάρτησή του, ο Υπουργός ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους αφήνοντας το δικό του μήνυμα.

«Στον αγώνα των 10χλμ. δήλωσα το παρόν μου στον 38ο Athens Marathon the Authentic και έτρεξα για τη Europa Donna Hellas και τις γυναίκες που παλεύουν για τον καρκίνο του μαστού. Ο αθλητισμός και η άσκηση βελτιώνουν τη σωματική και ψυχική μας υγεία και παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας που βιώνουμε. Με τη συμμετοχή μου έβαλα το δικό μου λιθαράκι ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι, της ενότητας και της ειρήνης των λαών, αφού ο Μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στον Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη».

Hot this week

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» με διεθνή αέρα– Η Κύπρια φωνή πίσω από το «Sei Solo Tu»

Μια διεθνής μουσική σύμπραξη φέρνει την Κύπρια καλλιτέχνιδα στο...

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: Η θάλασσα δεν έχει ωράριο – Ώρα για βάρδιες στις παραλίες της Κύπρου. Ποιος έχει την ευθύνη;

Κάθε καλοκαίρι, με την άνοδο της θερμοκρασίας, οι παραλίες...

Topics

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το φως των ματιών μας – Η ιστορία και ο συμβολισμός της

Σήμερα, 26 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη...

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΑΤΗΣ: Ψεύτικα SMS και email κλέβουν προσωπικά στοιχεία – Πώς να προστατευτείτε

Νέα μορφή διαδικτυακής απάτης βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο...

Related Articles

Popular Categories