19.1 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Έγραψε τραγούδι για τον Λούκα Σταύρου αλλά και όλους τους...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Έγραψε τραγούδι για τον Λούκα Σταύρου αλλά και όλους τους μικρούς μαχητές- «Λούκα μόλις απέκτησες ένα κολλητό»-(Βίντεο)

-

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Κύπριο ερμηνευτή, Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε ότι ο μικρός Λούκας Σταύρου, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Γερμανία πολεμώντας τον καρκίνο είναι θαυμαστής του έγραψε ένα τραγούδι κάνοντας τον ιδιαίτερα χαρούμενο.

Ιδιαίτερα ευσυγκίνητος όπως είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να απαντήσει προσωπικά στον πατέρα του Λούκα Σταύρου, Ανδρέα όταν τον πληροφόρησε ότι ο Λούκας Σταύρου είναι θαυμαστής του. Αμέσως, χωρίς να χάσει καιρό έγραψε τους συγκινητικούς στίχους και τον αφιέρωσε στο Λούκα ο οποίος εδώ και εφτά χρόνια πολεμάει με την λευχαιμία. Παράλληλα, όπως αναφέρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, επίλεξε να αναρτήσει τους συγκεκριμένους στίχους σήμερα πρώτη ημέρα του χρόνου, λόγω του ότι είναι η λευκή σελίδα ενός νέου βιβλίου με 365 ημέρες με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά για τον μικρό μαχητή αλλά και με όλα τα παιδιά που παλεύουν το θηρίο.

«Πριν λίγες μέρες ένα προσωπικό μήνυμα στα social μου, με συγκίνησε ολόψυχα.
«Είμαι ο πατέρας του μικρού ΗΡΩΑ μου που εδώ και 7 χρόνια πολεμάμε την Λευχαιμία…
Αυτό που πραγματικά θα ήθελα και επειδή αρέσουν τα τραγούδια σου πολύ στον Λούκα μου… θέλω αν μπορούσες να γράψεις ένα στίχο για τους μικρούς αυτούς ήρωες».
Φίλε @cande228_original ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να προσφέρω.
Επέλεξα τη σημερινή μέρα να αφιερώσω αυτό το στίχο στο ΛΟΥΚΑ και σε ολα τα παιδάκια που υποφέρουν γιατί λέγεται, πως η πρώτη μέρα του έτους είναι η σημαντικότερη στο σύνολο της χρονιάς! Αποτελεί την πρώτη, λευκή σελίδα ενός νέου βιβλίου, την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.
Για όλους τους ΗΡΩΕΣ της διπλανής πόρτας για κάθε παιδί που δεν έπρεπε να κληθεί να επωμισθεί αυτό τον ρόλο του ήρωα «ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ». Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να σας δώσει απλόχερα όσο ο προηγούμενος σας στέρησε.
Καλή χρονιά.
2024 κάνε το θαύμα σου!

ΥΓ: Λούκα μόλις απέκτησες ένα κολλητό. Περιμένω να τα πούμε από κοντά! Σιδερένιος λεβέντη μου»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...